25n
25N
25N

Consol Castillo: 'Els drets no se'n van de vacances'

Per al curs 2018/2019, les beques menjador compten amb 482.067 euros més

Consol Castillo: 'Els drets no se'n van de vacances'
29/05/2018 -

Ja es poden sol·licitar, en els Centres Municipals de Serveis Socials, les beques menjador per al curs 2018/2019 que, un any més, s’han impulsat des de la Regidoria de Serveis Socials, així com d’ONG i fundacions com La Caixa. Unes ajudes que, per segon any consecutiu, han incrementat la seua quantia econòmica permetent, d’aquesta manera, que les famílies sol·licitants puguen cobrir el 100% del cost del menjador.

Iran destinades a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys dels col·legis concertats, i de 0 a 6 anys dels col·legis públicss

Una situació que, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de València, Consol Castillo, ‘abans no passava, i les famílies havien de pagar la diferència de preu entre la subvenció i el cost real de menjador’. Així, les beques menjador, que cobriran els mesos de setembre de 2018 i juny de 2019, estan destinades als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys en els col·legis concertats, i de 0 a 6 anys per a aquells que estiguen matriculats en col·legis públics durant el pròxim curs acadèmic.

Per al 2018/2019, les beques menjador han incrementat el seu pressupost notablement, comptant amb un total de 482.067 euros més que l’any anterior. D’aquesta manera, s’ha passat de 1.167.273 euros a 1.649.340 euros, gràcies a la Junta de Govern Local que va aprovar el passat mes d’abril aquesta pujada de les ajudes. Un augment significatiu que permetrà ajudar, aproximadament, a 500 famílies més.

Consol Castillo ha deixat clar que ‘a València, els drets no se’n van de vacances. L’arribada de l’estiu incrementa els problemes de protecció de drets als xiquets i xiquetes que viuen en risc de pobresa i d’exclusió social. Per això, des de la Regidoria de Serveis Socials es contemplen més ajudes, a part de les beques menjador del curs escolar ordinari, per a donar resposta a la situació que viuen, durant les vacances, les famílies amb fills i filles en situació de risc en la nostra ciutat’. En aquest sentit, les beques menjador d’enguany es reforcen, i també aniran acompanyades d’activitats complementàries per a facilitar el dia a dia a aquestes famílies en risc d’exclusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − onze =

CCCC
torrent