25n
25N
25N

Quatre atletes i el seu entrenador de l'escola del Club de Córrer El Garbí han estat becats en el projecte Foment Esportistes amb Reptes

Un dels esportistes destacats en la presentació del FER 2020 va ser Héctor Cabrera, que practica l’atletisme paralímpic en el club de córrer El Garbí

Quatre atletes i el seu entrenador de l'escola del Club de Córrer El Garbí han estat becats en el projecte Foment Esportistes amb Reptes
09/04/2020 -

Durant la presentació del Foment Esportistes amb Reptes (FER) promogut per la Fundació Trinidad Alfonso es coneixien els esportistes que comptaran amb una beca per a seguir amb la seua projecció esportiva. Concretament els beneficiaris d’aquestes beques van ser 142, dels quals cal destacar que l’Escola del Club de Córrer El Garbí va obtenir l’esment a 4 atletes que entrenen en ella i al seu tècnic.

Un dels esportistes destacats en la presentació del FER 2020 va ser Héctor Cabrera, que practica l’atletisme paralímpic en el Club de Córrer El Garbí i va ser becat pels seus resultats internacions i la seua projecció en els Jocs Olímpics de Tòquio.

Seguidament, la llançadora Gema Martí del FC Barcelona d’Atletisme que entrena en el Club Córrer El Garbí va aconseguir aquesta distinció pels seus resultats internacionals. Li va seguir el llançador de pes adaptat Kim López del CA Fent Camí Mislata que entrena amb l’Escola del Club de Córrer El Garbí, qui va obtenir aquesta beca pels seus resultats internacions i la seua projecció per als Jocs Olímpics de Tòquio.

L’atleta Joaquín Ramón, del València Atletisme, que entrena a l’Escola del Club de Córrer El Garbí també va obtenir la distinció pels seus bons resultats nacionals. I Juan Vicente Escolar, entrenador i preparador d’aquests atletes va aconseguir el seu guardó per posseir en el seu equip a 4 esportistes becats, sent tan sols necessaris 2 atletes per a aconseguir aquesta distinció.

L’Escola del Club de Córrer El Garbí se sent orgullosa dels assoliments obtinguts pels seus atletes i entrenador, que demostren una vegada més que l’esforç, constància i sacrifici sempre són recompensats. A més l’Escola agraeix la col·laboració i ajuda de la Fundació Trinidad Alfonso, que cada any fa costat a més esportistes valencians en les seues carreres cap a l’èxit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 6 =