Rambleta obri la convocatòria per a optar a la seua beca de Recerca i Producció Artística

Rambleta obri la convocatòria per a optar a la seua beca de Recerca i Producció Artística
08/11/2018 -

Rambleta ha obert el termini per a presentar projectes a la VI edició de la seua Beca de Recerca i Producció Artística, de reconegut prestigi nacional, amb la finalitat de continuar recolzant la creació artística. Aquesta nova convocatòria està oberta fins al 7 de gener, a qualsevol disciplina artística, individual o col·lectiva, així com a projectes de producció i recerca, amb el compromís de ser realitzats al llarg de 2019.

La beca, dotada de 6.000 euros, té com a fi la creació d’un projecte artístic que implique la reflexió crítica davant el fet expositiu mitjançant instal·lacions, intervencions o accions desenvolupades específicament amb adequació a l’espai, i facilitar als seleccionats, vies de professionalització en l’àmbit de l’art contemporani, segons ha informat el centre en un comunicat.

Aquesta Beca de Recerca ha recolzat projectes de creadors de la talla de Várvara & Mar, Santiago Morilla, Avelino Sala, Jesús Herrera i Concha Martínez, sens dubte, tots ells, una realitat del panorama artístic actual.

Fins a 149 projectes arribats de tot arreu del món van ser valorats per un Comité artístic en la seua V edició, en la qual va resultar guanyadora la murciana Concha Martínez, el projecte de la qual ‘Un viatge vertader’ s’exhibeix en l’actualitat en el contenidor cultural fins al 24 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

Bonica fest 2019
turismo salou