25n
25N
25N

Paterna organitza classes gratuïtes de baptisme de busseig nocturn en la Piscina d'Estiu

Els cursos se celebraran els dies 28 de juny, 26 de juliol i 30 d’agost, en horari de 21 a 00 hores

Paterna organitza classes gratuïtes de baptisme de busseig nocturn en la Piscina d'Estiu
21/06/2019 -

Els Serveis Esportius Municipals de l’Ajuntament de Paterna han organitzat classes de baptisme de busseig en el complex de Piscines d’Estiu de la carretera Manises.

Tal com ha explicat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “cada vegada són més els veïns i veïnes del municipi aficionats a aquesta pràctica esportiva, per la qual cosa hem decidit aprofitar la nova instal·lació per a oferir-los una manera diferent d’aproximar-se al busseig”.

D’aquesta manera, i coincidint amb l’obertura de la piscina en horari nocturn l’últim divendres del mes, es realitzaran classes el dia 28 de juny, 26 de juliol i 30 d’agost, en horari de 21 a 00 hores.

L’edat mínima per a participar serà de 8 anys i els assistents hauran de comptar amb una experiència mínima en el medi aquàtic.

Durant les classes, que estaran formades per grups de no més de 18 persones, un professor guiarà als participants en el ritu d’iniciació al busseig, de manera que aprendran a usar i manejar l’equip, respirar sota l’aigua, així com les regles de seguretat que cal tindre en compte quan es pràctica el busseig.

El termini límit per a inscriure’s serà el dilluns previ a la realització dels cursos i la matricula haurà de realitzar-se presencialment en la Piscina Climatitzada Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − huit =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell