Últimes Notícies

Bauhaus tria Alfafar per a obrir la seua pròxima tenda

Aquesta elecció serveix per a consolidar la zona comercial del municipi.

Bauhaus tria Alfafar per a obrir la seua pròxima tenda
23/06/2016 -

L’empresa Bauhaus, especialista a casa, taller i jardí ja ha començat la seua construcció en la qual serà la seua pròxima tenda a Alfafar. Té previst obrir les seues portes el pròxim mes de març de 2017. Amb una gran orientació al client, assessorament especialitzat, ofertes de servei en totes les àrees, experiència de compra per als clients, ampli assortiment de productes, alt nivell de qualitat, òptima relació qualitat-preu, emplaçaments de primera classe, personal qualificat, sentit de la responsabilitat i gestió competent, aquestes són les principals característiques d’aquesta empresa que obrirà la seua segona tenda a Alfafar.

A més, Decathlon que ja va començar les seues obres en la zona comercial del municipi, té prevista la seua obertura per al mes de desembre d’aquest mateix any. També, per a març de 2017 està previst que Tacobell, l’empresa de restauració, òbriga les seues portes en aquesta mateixa zona comercial. I unes altres com Verdecora, Norauto, Conforama i altres empreses de restauració, que actualment es troben en procés de negociació, estan interessades en el municipi per a desenvolupar i impulsar els seus negocis. Tot açò suposa que, per als pròxims anys, estiguen previstos al voltant de 400 llocs de treball directes.

Alfafar Parc, és la zona comercial considerada més dinàmica d’Espanya. I açò es veu en les diferents empreses que durant els últims anys han triat Alfafar, municipi valencià de l’Horta Sud, per a instal·lar els seus negocis. Ikea, Tony Roma’s, Ofiaria o Viena, són les últimes empreses que s’han volgut situar en aquesta zona comercial, que amb l’arribada de Bahuaus i Decathlon continua el seu creixement.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 13 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019