25n
25N
25N

Bauhaus Alfafar rep prop de 4.000 candidatures per a la seua pròxima obertura

Bauhaus Alfafar rep prop de 4.000 candidatures per a la seua pròxima obertura
04/11/2016 -

L’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, al costat del seu Equip de Govern han visitat les instal·lacions del que serà la pròxima tenda de Bauhaus. A l’acte ha acudit com convidada Isabel Bonig, Presidenta del PP a la Comunitat Valenciana. Tots ells i elles han sigut rebuts per Bart Ginneberge, Director General de Bauhaus Espanya i Moisés Gómez-Hidalgo, Director de la Tenda que s’obrirà a Alfafar.

L’Ajuntament d’Alfafar i Bauhaus, han rebut en tan sols un mes prop de 4.000 sol·licituds per al seu futur centre en el municipi, el segon de la companyia a la Comunitat Valenciana. Amb aquesta nova obertura, prevista per a la primavera del 2017, es generaran 150 llocs de treball directes i altres 100 indirectes a través de col·laboracions amb xicotetes i mitges empreses de la zona.

En aquesta primera fase del procés de selecció, que està previst que quede tancat al gener del 2017 amb les contractacions pertinents, Bauhaus compta amb la col·laboració de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfafar. La AEDL ha sigut l’encarregada de rebre part de les sol·licituds i de realitzar un sedàs curricular per als diferents llocs sol·licitats, sempre prioritzant als veïns i veïnes d’Alfafar. Durant la segona fase, el departament de selecció, formació i desenvolupament de personal de Bauhaus s’encarregarà de realitzar les entrevistes finals, tant grupals com a individuals. Una vegada finalitzat el procés, els nous empleats duran a terme un programa de formació específic concorde a la seua responsabilitat. Formació per als nous empleats Com és habitual en la companyia, totes les persones seleccionades per a formar part del futur centre Bauhaus València-Alfafar realitzaran un programa de formació específic el contingut de la qual i durada dependrà del lloc que vaja a ocupar l’empleat.

Aquesta nova tenda està situada en el Parc Comercial Alfafar i comptarà amb 13.500 m2 de superfície comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =