25n
25N
25N

La Batalla de Flors de València 2019 inundarà de color el Passeig de l'Albereda

Descobreix com comprar les llotges per a gaudir de la Batalla de Flors 2019

La Batalla de Flors de València 2019 inundarà de color el Passeig de l'Albereda
24/07/2019 -

La Batalla de Flors de València 2019 se celebra aquest diumenge, 28 de juliol, en el Passeig de l’Albereda. Es tracta de l’últim acte de la Gran Fira de València i, com no podia ser d’una altra manera, posarà el fermall d’or inundat l’Albereda de color. Sens dubte, la Batalla de Flores, que arrancarà a les 20.00 hores, és un dels esdeveniments més multitudinaris i més esperats d’aquest mes de juliol. I és que ningú es vol perdre la batalla campal més pacífica i divertida de la història.

Més d’un milió de clavellons de color groc i taronja, procedents dels voltants de València, es llançaran enguany en la Batalla de Flors. No obstant això, abans de començar a llançar les flors, els assistents podran gaudir de les impressionants carrosses que cada any desfilen pel Passeig de l’Albereda.

Així, la Batalla de Flors de València comença amb un festeig de la Policia Municipal. A continuació, és el moment de la cavalcada valenciana amb portadors de joies i parelles, vestides amb vestits tradicionals, muntades en un carro de cavalls decorat amb flors. Darrere d’aquesta cavalcada, arranca la desfilada de carrosses que, un any més, sorprendran pels seus dissenys arriscats i el seu colorit. Per a finalitzar, es procedirà al lliurament de premis i la batalla de flors que començarà quan sone l’avís.

Gran Fira

La Batalla de Flors té el seu origen en 1981, quan el baró de Cortes de Pallàs i president de Lo Rat Penat, Pascual Frígola, decideix portar aquesta festa a la ciutat, després d’assistir al carnestoltes de Niça. Al principi, aquesta desfilada es va dissenyar perquè la noblesa competira pel premi a la millor carrossa, mentre els assistents els llançaven flors. En l’actualitat, aquesta festa, que ha sigut declarada Festa d’Interés Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana, ha evolucionat i no solament han augmentat la seua grandària, sinó que a més també llancen flors i confeti als espectadors.

Llotges per a la Batalla de Flors 2019

A causa de la gran afluència d’aquest esdeveniment, des de l’Ajuntament de València s’ha apostat per combinar la venda d’entrades en taquilla, amb un sorteig per a les entrades per Internet, garantint que tots tinguen les mateixes oportunitats per a gaudir de la Batalla de Flors.

D’aquesta manera, el sorteig d’entrades es va realitzar el passat 23 de juliol i, a partir d’eixe mateix dia, a les 18.00 hores, i fins al dijous 25 de juliol, a les 18.00 hores, tots els interessats podran comprar les llotges, en taquilla, per a la Batalla de Flors 2019.

En total, es disposa de 500 llotges – 365 se sortegen, 60 es venen en taquilla i 75 estan reservats per a protocol – que tenen una capacitat per a 8 persones. El preu de la cadira té un cost de 5 euros, per la qual cosa cada llotja costa 40 euros.

Talls de trànsit per la Batalla de Flors de València

El dijous, 25 de juliol, el tram de l’Albereda, entre el carrer Muñoz Seca i Pla del Reial, en direcció Vivers, es tallarà per muntatge, mentre que el divendres, 26 de juliol, es tallarà el mateix tram però en sentit contrari.

Serà el dissabte, 27 de juliol, quan es tallarà, íntegrament, el pas de l’Albereda, entre Pla del Reial i la plaça Saragossa, encara que sense tancar els ponts transversals.

Finalment, el diumenge 28 de juliol, des de les 16.00 hores, es tancarà al trànsit la plaça Amèrica amb el Pont de les Flors, sentit Jacinto Benavente, així com el Pont de l’Exposició. Si fóra necessari, s’ampliaran els talls de trànsit en el tram de Ciutadella, des del pont del Reial, a partir de les 18.00 hores. Així mateix, es recomana consultar, prèviament, els desviaments que afectaran determinades línies de l’EMT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus