25n
25N
25N

La Batalla de Flors, declarada Festa d'Interés Turístic

La Batalla de Flors, declarada Festa d'Interés Turístic
03/02/2019 -

La Generalitat Valenciana ha aprovat concedir la declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic a la Batalla de les Flors de València, les Festes patronals i de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig, el Corpus Christi de València i la Fira de Sant Antoni de Muro d’Alcoi.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat les resolucions corresponents perquè aquestes celebracions compten, a partir d’aquest moment, amb el títol honorífic de Festa d’Interés Turístic Autonòmic, per la qual cosa passaran a formar part del Registre Especial de Festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Colomer ha valorat aquests últims reconeixements i ha agraït el treball que duen a terme els municipis i entitats que contribueixen a aquestes celebracions.

“Les nostres festes i tradicions són els grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana que hem de posar en valor perquè ens ajuden a posicionar-nos com un mercat atractiu, amb opcions molt diverses per a atraure visitants”, ha dit.

En aquest sentit, ha apuntat que “Turisme Comunitat Valenciana treballa perquè les festes es convertisquen en una proposta de valor, que sume rellevància i atractiu a la destinació Comunitat Valenciana” i ha assegurat que “vindre a conéixer les diferents formes de celebració i preservació de les tradicions és, sens dubte, una experiència única que es poden oferir als diferents mercats nacionals i internacionals, una oportunitat per a experimentar la forma de vida i hospitalitat valencianes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 5 =