25n
25N
25N

Bastidas: "La situació dels centres de menors és un polvorí per la deixadesa d'Oltra que segueix sense vacunar als treballadors"

Bastidas: "La situació dels centres de menors és un polvorí per la deixadesa d'Oltra que segueix sense vacunar als treballadors"
09/06/2021 -

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha denunciat hui que la situació dels centres de menors és “un polvorí” per la deixadesa de la vicepresidenta social, Mónica Oltra, de no vacunar als treballadors per no considerar-los com a personal essencial.

Bastidas s’ha referit d’aquesta manera al nou brot de COVID detectat en el centre de menors de compliment de mesures judicials ‘Els Reiets’ d’Alacant que afecta onze joves i a tres treballadors. “La tercera vegada que han de confinar el centre, una vergonya per a una vicepresidenta que està en funcions i que ni està ni se li espera”.

En aquest sentit, la diputada ha assenyalat que “plou sobre mullat” perquè és l'”enèsima vegada que el centre de menors registra un brot”. Mónica Oltra “no vol protegir ni als menors ni als treballadors del centre. S’ha desentés”.

Així, ha reclamat a la vicepresidenta que “es plante davant Sanitat” i considere personal essencial a tots els treballadors que cada dia donen el millor de si mateixos en els centres de menors de la Comunitat Valenciana perquè “no pot pagar-los amb desatenció.

“Està més ocupada per veure el que passa dins de la seua casa i de la seua situació dins de Compromís que no és capaç d’estar a l’altura del lloc que ocupa”, ha assenyalat.

Actualment hi ha 50 joves atesos per una plantilla de més de 135 treballadors i treballadores en un centre que es troba confinat, amb suspensió cautelar de visites i de qualsevol mena d’eixides, excepte causa de força major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tretze =