25n
25N
25N

L'Ajuntament aprova les bases per a les subvencions a projectes i programacions culturals

iStock.com/RomanBabakin

L'Ajuntament aprova les bases per a les subvencions a projectes i programacions culturals
05/04/2019 -

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de València ha aprovat este divendres les bases de la convocatòria anual per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a l’organització enguany de programacions i projectes culturals. En els pròxims dies, una vegada es publique l’extracte de l’acord al Butlletí Oficial de la Província, s’obrirà el termini per a la presentació de les sol·licituds a través de la seu electrònica durant un període de 20 dies hàbils.

Amb esta quarta convocatòria d’esta línia de subvencions l’Ajuntament de València dóna suport a les entitats de l’àmbit privat i associatiu que, sense ànim de lucre, treballen per a donar visibilitat i presència en el calendari anual a festivals, projectes i programacions estables que constituïxen una part fonamental de l’oferta cultural de la ciutat.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha fet una crida a participar en esta convocatòria «per donar impuls de forma objectiva, transparent i accessible des de les institucions a les iniciatives de caràcter cultural que s’organitzen a la ciutat de València». La dotació pressupostària que es distribuïx és de 150.000 euros i la concurrència competitiva permet avançar en l’accés, la transparència i la justícia en el repartiment dels recursos públics.

Les novetats de la convocatòria d’enguany se centren en fer prevaldre la qualitat i rellevància dels projectes, sobre la base del seu interés cultural, el seu impacte sociocultural i la seua visibilitat; a més, la trajectòria de les entitats organitzadores en el món de la cultura i el seu paper actiu com a dinamitzadores de la vida cultural de la ciutat, també són criteris avaluables.

El ventall de projectes culturals subvencionables inclou els audiovisuals, les mostres o exposicions, individuals o col·lectives, d’arts plàstiques; cicles o trobades de música, tallers participatius i divulgatius de temàtica cultural, artesania, arts plàstiques, audiovisuals o literàries; projectes de promoció i divulgació de la gastronomia, cultura popular i tradicions valencianes i cicles de conferències i cinefòrums.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 9 =