25n
25N
25N

El Consell aprova les bases reguladores i la convocatòria d'ajudes per a les línies de transport discrecional de persones viatgeres per carretera

En total, la Generalitat invertirà 15 milions d’euros per a pal·liar les pèrdues registrades pel sector a causa de la pandèmia

El Consell aprova les bases reguladores i la convocatòria d'ajudes per a les línies de transport discrecional de persones viatgeres per carretera
07/05/2021 -

El Consell ha autoritzat el decret llei pel qual s’aproven les bases reguladores i la convocatòria d’ajudes per a empreses del sector del transport públic discrecional de viatgers amb autobús per carretera de la Comunitat Valenciana afectades econòmicament per la COVID-19.

Aquestes ajudes, que articula la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, suposaran un import de 8.400 euros per autobús i estan dirigides a propiciar la recuperació d’aquest sector i evitar la destrucció d’ocupació.

En total, la Generalitat invertirà 15 milions d’euros per a pal·liar les pèrdues registrades pel sector del transport discrecional de la Comunitat Valenciana, degut principalment a les restriccions de mobilitat ocasionades per la pandèmia.

En l’actualitat, més de 2.300 autobusos, pertanyents a prop de 215 empreses, realitzen serveis de transport discrecional de persones passatgeres en la Comunitat Valenciana.

El transport públic discrecional de viatgers amb autobús per carretera és un sector clau en el desenvolupament de l’economia valenciana, tant pels llocs de treball que genera com per la seua vinculació amb altres sectors fonamentals, com per exemple el turisme. A més de ser un dels mitjans de transport menys contaminants i més respectuós amb el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − 2 =