caixa popular

Patraix presenta les bases del concurs de cartells per a les Festes Populars

Fins al pròxim 28 de juny està obert el termini per a presentar els cartells

Patraix presenta les bases del concurs de cartells per a les Festes Populars
11/05/2018 -

L’Associació Veïnal de Patraix ja ha obert el termini perquè els artistes interessats puguen presentar les seues propostes en el ja tradicional concurs de cartells per a les Festes Populars de Patraix, que se celebraran del 5 al 14 d’octubre. Una oportunitat perfecta no solament per a demostrar quant d’art s’amaga en aquest barri valencià, sinó perquè, a més, el cartell triat serà la imatge d’una de les festes més esperades de l’any, i es recompensarà el treball i la creativitat amb un premi econòmic de 300 euros.

Fins al 28 de juny, a les 21.00 hores, els participants podran lliurar les seues propostes tant en la seu de l’associació, situada en la Plaça de Patraix, 13, com a través dels procediments habituals. Això sí, serà obligatori per a donar llum verda als projectes presentats que els treballs adopten la forma vertical, sent la seua superfície de 50 x 60 centímetres; estiguen fets a color; i que no s’utilitze ni la cera, ni el pastís.

A més, un altre dels requisits importants, que s’hauran de tenir en compte en el disseny del cartell, és que haurà d’aparéixer tant el nom, com les dates de les festes, i el lema ‘Viu Canàries a Patraix. Homenatge de Patraix a les Illes Canàries’, ja que, enguany, han sigut les triades per a donar a conéixer la seua cultura i tradició.

No serà fins al pròxim 25 de juliol, quan es conega la decisió del jurat, i es puga mostrar la imatge del cartell guanyador. Però això sí, els més curiosos podran anar veient les diferents propostes, a partir de l’1 de juliol, moment en el qual s’aniran exposant en la seu de l’associació de veïns. Les Festes de Patraix ja han arrancat motors.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 13 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018