25n
25N
25N

Nou servici de Barris per l'Ocupació als Poblats Marítims

Nou servici de Barris per l'Ocupació als Poblats Marítims
28/03/2017 -

L’Ajuntament posarà en marxa un nou servici, Barris per l’Ocupació, en el Districte Marítim, després de l’acord signat aquest matí entre la Fundació CV del Pacte per a l’Ocupació en la Ciutat de València i l’Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim, ACIPMAR.

La regidora de Desenvolupament Sostenible, Sandra Gómez, ha firmat aquest matí el conveni de col·laboració pel qual el nou servici s’instal·larà en la seu d’ACIPMAR, “en el cor dels Poblats Marítims”, tal com ha afirmat la delegada. Es tracta, ha recordat Gómez, d’un “servici de qualitat i proximitat on es posen a disposició de la ciutadania tots els recursos de València Activa, s’ofereix informació sobre els servicis municipals i es compta amb l’assessorament d’una persona professional especialitzada en orientació laboral”.

“Obrir Barris en la seu d’ACIPMAR”, ha afegit la delegada, “garanteix una estreta col·laboració, que pot afavorir el desenvolupament econòmic del barri per mitjà del treball conjunt dirigit al foment tant de l’ocupació com de l’autoocupació”. El nou servici funcionarà com un espai de coworking i assessorament.

El Marítim és un barri “que està canviant”, ha assegurat Sandra Gómez, “gràcies a la lluita dels seus habitants i gràcies al compromís adquirit per l’Ajuntament de València”, i per això ha felicitat els comerciants del districte, “per la seua aposta per a la millora del barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =