caixa popular

Quins són els barris més demandats per a viure?

Els espanyols prefereixen la zona de Ciutat Vella, mentre que alemanys i francesos aposten per Poblats Marítims

Quins són els barris més demandats per a viure?
23/06/2017 -

Cada dia més, els joves decideixen apostar pel lloguer d’habitatges. Una pràctica que, amb l’arribada d’estudiants Erasmus, ha augmentat considerablement a València. De fet, el lloguer s’ha convertit en una de les opcions per a molts propietaris, que han vist l’oportunitat de guanyar uns diners extra cada mes.

D’aquesta manera, tant si t’estàs plantejant llogar, com si eres dels quals estan cercant pis, coneix quines són les zones més demandades per a viure. D’acord amb l’última anàlisi duta a terme per la companyia Uniplaces.es, els cinc barris per excel·lència són Poblats Marítims, Ciutat Vella, Algirós, Eixample i el Pla del Real. Uns barris en ple desenvolupament, que han atret joves a la recerca d’un lloguer.

room-valenciaAixí, encara que el preu mitjà d’un lloguer en la nostra ciutat és de 262 euros, la veritat és que un 53% no vol gastar-se més de 250 euros al mes. Així i tot, en aquests barris de moda, el preu del lloguer rondaria els 250 – 300 euros. Segons assenyala l’estudi d’Uniplaces.es, mentre que en Poblats Marítims i Algirós, el lloguer estaria per sota de la mitjana, entre 251 i 255 euros, en les zones de l’Eixample, Ciutat Vella i El Pla del Real, els lloguers han patit un increment, arribant a aconseguir al voltant de 285 euros al mes.

Les sol·licituds de reserves d’allotjament a València, realitzades a través d’uniplaces.es, s’han incrementat en un 59%, respecte a 2015. Una demanda que sembla que anirà en augment, ja que són molts els estudiants estrangers que trien la nostra ciutat per a estudiar, mentre gaudeixen del clima i la bona gastronomia.

En concret, agost i setembre són els mesos més populars per a cercar allotjament. Encara que, gener, febrer i març “també són bones dates per a anunciar els allotjaments a València, ja que els estudiants que es traslladen el segon quadrimestre a la ciutat esperen fins als primers mesos de l’any per a cercar un habitatge”, recomana Joaquín Mencía, CEO de Uniplaces a Espanya.

Però, Quins són els barris preferits pels estudiants segons la seua nacionalitat? L’anàlisi d’Uniplaces.es revela que mentre que els espanyols tenen preferència per la zona de Ciutat Vella, els alemanys i francesos aposten per Poblats Marítims. Així mateix, si passeges pel barri d’Algirós, trobaràs bastants italians, mentre que alemanys i holandesos prefereixen L’Eixample. Finalment, francesos i italians també es decanten per la zona de Pla del Real.

Uniplaces.es

Des de l’any 2013, Uniplaces.es treballa per a proporcionar als propietaris una manera molt senzilla de llogar, a través de la xarxa d’estudiants nacionals i internacionals. Des del seu naixement, aquesta companyia ha gestionat les reserves de més de 2.000.000 nits en ciutats de cinc països diferents. A més, estudiants de més de 165 nacionalitats han utilitzat els serveis d’Uniplaces.es per a trobar la millor zona per a viure.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris