25n
25N
25N

L'Olivereta lidera el rànquing de barris espanyols de moda aquesta tardor, segons Airbnb

L'Olivereta lidera el rànquing de barris espanyols de moda aquesta tardor, segons Airbnb
14/11/2018 -

El veïnat valencià de L‘Olivereta lidera aquesta tardor el rànquing de barris espanyols de moda amb un creixement de turistes europeus del 186%, mentre que el barri de Jesús ha crescut un 124%, segons la plataforma de lloguer Airbnb.

Així, els barris espanyols L’Olivereta (València), Sant Pablo i Santa Justa (Sevilla) i Sant Ildefons (Granada) seran tendència per als viatgers europeus que visiten Espanya aquesta tardor.

En concret, lidera el rànquing de barris espanyols de moda el veïnat valencià de L’Olivereta (+186%), seguit de Sant Pablo i Santa Justa, Sevilla (tots dos amb un creixement del +142%) i Jesús, València (+124%).

La plataforma de lloguer turístic ha situat aquests llocs com els que experimentaran el major creixement de turistes europeus, mentre que les destinacions del continent que seran tendència entre els viatgers espanyols són Erzsébetváros (Budapest), Prenzlauer Berg (Berlín) i Staré Mêsto (Praga).

Airbnb calcula que més de 470.000 espanyols realitzaran una escapada a Europa a través de la plataforma fins a hivern, segons dades extretes sobre la base de les reserves en la plataforma entre el 15 de setembre i el 15 de desembre.

Quant als viatges domèstics, els espanyols es decidiran majoritàriament pels barris sevillans de Nervión (+83%) i Triana (+68), a més de Camins al Grau (+68%), de València.

El gerent territorial d’Airbnb Màrqueting Services, Carlos Lascorz, ha assenyalat que estan encantats que els turistes europeus visiten diferents districtes de les ciutats espanyoles més populars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 3 =

Informacion coronavirus