caixa popular

La trobada del Barri del Secà tanca la primera ronda d'assemblees ciutadanes amb l'alcaldessa

La trobada del Barri del Secà tanca la primera ronda d'assemblees ciutadanes amb l'alcaldessa
12/06/2017 -

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el seu equip de govern, han tancat els últims dies la primera ronda d’assemblees ciutadanes amb la cinquena reunió, a la qual estava convocat el veïnat del Barri del Secà, i que es va celebrar al CEIP L’Horta. Sota el títol de ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’, des de febrer s’ha celebrat una assemblea a cada barri paiportí, des d’on han sorgit desenes de propostes i grups de treball que porten el seguiment de les peticions expressades per la ciutadania i les associacions. La localitat s’ha repartit en cinc grans àrees: Els barris Sant Ramon i Picanyer, Centre, Secà, Vil·la Amparo, i Barri del Poble.

Les trobades són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, amb el suport de totes i cadascuna de les àrees municipals. L’objectiu és que la ciutadania puga expressar les seues propostes de millora per a cada zona de la localitat en persona i en directe, cara a cara amb els responsables polítics. En aquest sentit, s’han escoltat peticions sobre neteja, control de plagues, equipaments culturals i d’oci, seguretat ciutadana, urbanisme i demandes en la pràctica totalitat de les regidories.

Amb els grups de seguiment, on s’han apuntat aquelles persones que ho han desitjat voluntàriament, es porta un control detallat de l’evolució de cada proposta. Aquests grups mantenen reunions periòdiques amb la regidora de Participació, Encarna Signes, i diversos responsables de les àrees implicades en les peticions. L’evolució d’aquestes demandes, així com altres detalls de cada assemblea, es poden consultar en la nova web de participació ciutadana de Paiporta, accessible a través de la direcció public.paiporta.es.

En aquesta pàgina web també es pot trobar un directori d’associacions locals, amb les persones i adreces de contacte, perquè la comunicació entre elles siga més fluida i el conjunt de la ciutadania puga adreçar-se a aquestes entitats que dinamitzen la vida social, cultural i esportiva de Paiporta.

La següent etapa d’aquestes trobades amb l’alcaldessa serà el trasllat des dels grups de seguiment al veïnat de cada barri de la informació sobre l’evolució de les propostes realitzades en cadascuna de les assemblees. Aquesta transmissió es produirà en l’últim trimestre d’enguany. També en aquest període es decidiran les dates de les trobades per a 2018, en un cicle que es pretén que siga anual.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats