25n
25N
25N

El PP critica que el Consell "ha inventat el 'barraconisme'" com a "nou model sanitari"

E.P.

El PP critica que el Consell "ha inventat el 'barraconisme'" com a "nou model sanitari"
17/11/2019 -

El portaveu de Sanitat del PPCV, José Juan Zaplana, ha denunciat aquest diumenge que “el ‘barraconisme’ que s’ha apoderat de les infraestructures educatives valencianes està contagiant a tots els sectors socials de la Comunitat començant per la Sanitat” i ha criticat que el Consell “ha inventat el ‘barraconisme’ com a nou model sanitari”.

Zaplana ha assenyalat que “les retallades han obligat als professionals de localitats com Calp (Alacant) a atendre els pacients en barracons”. “Un municipi turístic de primer nivell ofereix la pitjor imatge de la Comunitat Valenciana, la del col·lapse, les retallades i la falta de planificació sanitària”, ha censurat en un comunicat.

El dirigent del PPCV s’ha preguntat “què serà el pròxim”, si “veure centres de salut convertits en autobusos conduïts per metges o consultes en els corredors”.

En aquest sentit, ha assegurat que “aquests són les retallades i els endolls” del president de la Generalitat, Ximo Puig, “un model de gestió que en lloc de generar professionals i especialistes, l’única cosa que genera són socialistes dirigint la Sanitat, l’educació i la política social valenciana”, alguna cosa que “provoca una pitjor qualitat assistencial, més llestes d’espera i més ciutadans desatesos”.

José Juan Zaplana ha assenyalat que “les retallades del Consell han vingut per a quedar-se” i “han deixat la Sanitat valenciana en una situació de ruïna i degradació” que “funciona gràcies a la titànica labor dels professionals que cada dia posen el motor de la Sanitat en marxa”.

Ha advertit que “la sanitat valenciana s’assembla cada dia més a una pel·lícula de terror, ja que retallen cada vegada més en qualitat assistencial, han reduït el pressupost en 472 milions mentre incrementen un 200% la despesa en assessors, tenen encara el 60% del pressupost per executar, un pla de retallades en assistència sanitària de 40 milions per a despeses de funcionament i 27 milions per a llistes d’espera que es fan esperar”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

art en blanc