caixa popular

Estàs pensant fer intercanvi d'idiomes?

A València Extra, fem una selecció d’alguns dels bars d’intercanvi d’idiomes en la nostra ciutat

Estàs pensant fer intercanvi d'idiomes?
15/10/2017 -

Ja ha començat la volta a la rutina. I un dels propòsits estrella quan acaba l’estiu és millorar el nostre nivell d’idiomes. Així, si eres dels quals cerquen un mètode alternatiu per a aprendre idiomes, en la nostra ciutat, existeixen locals on passar una estona entretinguda, mentre aprens. D’aquesta manera, a València Extra, fem una selecció d’alguns dels bars d’intercanvi d’idiomes a València.

Comencem amb ‘Portland’s‘, situat en el carrer Salamanca, 10. Aquest pub, d’estil irlandés, és la millor opció per a fer una completa immersió en l’idioma. Tots els dimarts i dimecres, a les 20.30 hores, podràs practicar anglés, mentre gaudeixes del seu ambient acollidor i, per descomptat, d’una autèntica cervesa irlandesa.

Un altre dels locals més populars en el qual organitzen diferents tàndems d’idiomes és ‘Café Berlín‘. Situat en el barri de Russafa, i amb un ambient vintage, en aquest bar no solament podràs gaudir de les divertides classes d’Englishcafe, sinó també tindràs l’oportunitat de practicar diferents idiomes, com a francés (dimarts a les 19.30 hores), anglés (dimecres a les 19.30 hores), japonés (dijous a les 19.00 hores) i alemany (diumenges a les 19.30 hores).

I, naturalment, en aquesta llista tampoc podia faltar un dels locals més famosos. Parlem de ‘Ubik Café‘. En aquest local tan peculiar, a més de llegir extraordinaris llibres, escoltar música en directe o gaudir de diferents activitats culturals, també podràs millorar el teu nivell d’anglés, francés, xinés, alemany, italià o portugués, tots els dilluns, de 19.00 a 21.00 hores.

Finalment, no ens podem oblidar del ‘Pub Big Ben‘, que organitza, els dilluns a les 20.30 hores, intercanvis d’anglés, alemany, francés i italià, i els divendres a les 20.30 hores, intercanvi de rus-espanyol, o ‘La ola fresca‘ que, organitza, a més de les quedades per a parlar en anglés tots els dijous a les 20.30 hores, els diumenges brunch a les 11.00 hores. No obstant això, açò no és tot, ja que els intercanvis d’idiomes s’han posat de moda, i cada vegada són més els bars de la nostra ciutat que s’uneixen a aquest corrent.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris