caixa popular

S'impugnarà el barem de mèrits per a accedir a la nova radiotelevisió valenciana?

La ‘Unió de Periodistes’ mostra la seua disconformitat per no garantir la igualtat d’oportunitats

S'impugnarà el barem de mèrits per a accedir a la nova radiotelevisió valenciana?
06/06/2017 -

Fa uns dies, la ‘Unió de Periodistes Valencians’ es reunia amb el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), per a demanar que es garantisca la igualtat d’oportunitats de tots els professionals en l’accés a la nova radiotelevisió valenciana ‘à.’.

I és que després d’aprovar-se el barem de mèrits de la borsa provisional de periodistes del nou ens públic, han volgut reiterar la seua disconformitat amb el mateix, ja que consideren que existeix una major dificultat per a aquells professionals de la comunicació que no han format part de l’antiga RTVV.

Des de la ‘Unió de Periodistes Valencians’ estan d’acord amb la importància de valorar el mèrit d’haver superat un procés selectiu, així com l’experiència professional en l’antiga radiotelevisió pública, doncs cal no oblidar que, en 2015, l’assemblea de socis de la ‘Unió de Periodistes’ va aprovar el document ‘Un model per a la comunicació audiovisual valenciana’, en la qual ja s’apuntava la necessitat de respectar els drets dels extreballadors. No obstant això, també han assenyalat que això no significa que s’haja de valorar de manera insuficient l’experiència professional en altres mitjans de comunicació.

D’aquesta manera, dissabte que ve, 10 de juny, l’Executiva de la ‘Unió de Periodistes Valencians’ ha convocat una assemblea extraordinària, amb l’objectiu que tots els socis decidisquen si es duu a terme una impugnació del barem, i se sol·licita una millora d’aquesta valoració per a aquells professionals que no han treballat en l’anterior ens públic.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris