25n
25N
25N

Barceló: "Aquest acord és un pas més en la prevenció i contenció del virus i en la protecció de tota la ciutadania"

Barceló: "Aquest acord és un pas més en la prevenció i contenció del virus i en la protecció de tota la ciutadania"
14/08/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha participat aquest divendres en el Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut convocat pel Ministeri de Sanitat, en el qual s’ha aprovat un acord nacional amb actuacions coordinades amb Salut Pública per a respondre a l’actual moment d’increment de casos positius en covid-19 en tota Espanya.

Aquestes mesures afecten diferents àmbits socials com l’oci nocturn, l’hostaleria, la celebració de diferents esdeveniments i el consum de tabac al carrer.

En els pròxims dies s’adoptaran les decisions corresponents per a l’aplicació i entrada en vigor amb totes les garanties jurídiques de totes les mesures aprovades en el si del Consell. “Algunes d’elles ja s’estan aplicant a la Comunitat Valenciana”, ha recordat Ana Barceló.

La consellera ha valorat de forma “molt positiva” aquest acord que compta amb la unanimitat de totes les comunitats autònomes i que “unifica criteris perquè les mesures de control de la pandèmia siguen homogènies en tot el territori i despleguen la seua efectivitat”. D’aquesta manera, afig Barceló, “fem un pas més en la prevenció i contenció del virus i en la protecció de tota la ciutadania”.

Compareixença en la Diputació Permanent

La consellera Ana Barceló ha demanat hui la seua compareixença en la Diputació Permanent de Les Corts Valencianes per a explicar la situació de la pandèmia i les mesures adoptades en la Comunitat Valenciana des de la fi de l’Estat d’Alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 6 =