25n
25N
25N

Barceló presenta la documentació perquè la Comunitat passe a la fase 1

Barceló presenta la documentació perquè la Comunitat passe a la fase 1
07/05/2020 -

L’equip de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana, encapçalat per la consellera Ana Barceló, va mantenir una reunió aquest dimecres a les 19.00 hores amb el Govern per a presentar la
documentació tècnica que proposa que Castelló, València i Alacant, evolucionen a la fase 1 de desescalada.

El Govern ha explicat que la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, va presidir aquest dimecres diverses reunions per videoconferència amb consellers de comunitats autònomes per a la transició cap a una nova normalitat.

En concret, van anar quatre comunitats i les dues ciutats autònomes les que van remetre la documentació necessària per a sol·licitar la seua evolució a la fase 1 dilluns que ve en entendre que compleixen els requisits necessaris.

A les 17.00 hores es va celebrar una trobada presidida per Ribera, l’equip tècnic del Ministeri de Sanitat i l’equip de la Conselleria de Sanitat d’Astúries, encapçalat pel conseller Pablo Fernández Muñiz. Més tard, a les 18.00 hores, es va celebrar una trobada amb l’equip de la Conselleria de Sanitat de Cantàbria, encapçalat pel conseller Miguel Rodríguez Gómez i a les 19.00 hores amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

A més, a les 20.00 hores la vicepresidenta es va reunir amb l’equip de la Conselleria de Sanitat de La Rioja, encapçalat per la consellera Sara Alba Corra. Finalment, a les 21.00 es va produir una trobada amb el conseller de Sanitat, Consum i Governació i vicepresident tercer de Ceuta, Javier Guerrero Gallego, i el conseller d’Economia i Polítiques Socials de Melilla, Mohamed Mohamed Mohad.

En qualsevol cas, des de l’Executiu han explicat que, en tots els casos, la documentació aportada serà analitzada tècnicament per a la presa de decisions sobre aquest tema.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =