25n
25N
25N

Barceló diu que hi ha obert expedient pels ordinadors de Sanitat que enviarà al fiscal quan estiga si és necessari

Barceló diu que hi ha obert expedient pels ordinadors de Sanitat que enviarà al fiscal quan estiga si és necessari
05/03/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha afirmat aquest dijous davant preguntes del PP sobre l'”aparició” de 340 ordinadors en aquest departament “sense expedient de contracte i licitació” que està “molt tranquil·la” i ja s’ha obert un expedient informatiu que s’acabarà i actuaran, “si és necessari, remetent-lo a la Fiscalia”.

Així ho ha indicat després que el portaveu de Sanitat del grup popular, José Juan Zaplana, haja al·ludit a aquests ordinadors “que algú va adjudicar de manera directa saltant-se els controls” i sobre els quals “es va intentar una ocultació amb una donació falsa d’una empresa amiga”.

Ha demanat, per tant, explicacions sobre el número d’expedient del contracte, la data de publicació de la licitació, el nom de l’adjudicatari i l’import de compra i ha advertit que, en cas contrari, sol·licitarà una comissió d’investigació sobre aquest tema en Les Corts.

“Estic molt tranquil·la”, ha respost Barceló, que ha assegurat: “Aquest Consell no taparà els escàndols de corrupció com vostés van fer durant molts anys”. “La Conselleria ha obert un expedient informatiu i està duent a terme totes les investigacions per a determinar què ha passat amb aquests ordinadors que estan en conselleria, per a determinar què ha ocorregut”, ha explicat.

A més, ha precisat que el passat 28 de febrer “va ser destituïda fulminantment la subdirectora general del sistema d’informació per a la salut” i ha avançat: “Acabarem amb l’expedient i les conclusions, estiga vosté molt tranquil perquè actuarem, si és necessari, remetent-lo a la Fiscalia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =

bombers
CCCC