25n
25N
25N

Barceló: "Tots els països de la UE estem treballant en coordinació, seguint l'evidència científica i amb criteris tècnics"

Barceló: "Tots els països de la UE estem treballant en coordinació, seguint l'evidència científica i amb criteris tècnics"
06/03/2020 -

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha subratllat des de Brussel·les que tota la Unió Europea està alineada per a fer front al coronavirus i ha destacat que, en aqueixa línia de coordinació, s’està treballant “per evidència científica i amb criteris tècnics”.

Barceló ha fet aquestes declaracions en finalitzar la reunió extraordinària convocada a Brussel·les pel Consell de la Unió Europea per a abordar el tema del coronavirus amb tots els ministres de Sanitat de tots els estats membres. La consellera ha assistit a aqueixa reunió en representació de la resta de les comunitats autònomes d’Espanya.

“Ha sigut una reunió intensa en la qual hem abordat tot tipus de qüestions. Principalment, cada país hem posat en comú les mesures que s’estan adoptant, i es pot dir que la UE està tota alineada i que els acords que s’aconsegueixen en el seu si són acords que beneficien al conjunt de la UE”, ha assenyalat Barceló.

“La Comunitat Valenciana continuarà com fins ara, en la seua línia de transparència i d’informació a la ciutadania perquè sàpia com ha d’actuar i per a traslladar tota la informació de la qual disposem, alineats amb el Ministeri de Sanitat i la resta de les comunitats autònomes, ja que, fins al moment, hem seguit les recomanacions del ministeri i per unanimitat, en el si dels Consells Interterritorials hem adoptat les mesures en tot el territori”, ha afegit.

“És molt important en aqueixa línia de coordinació que treballem per evidència científica i amb criteris tècnics perquè és la seguretat que ens dona que les coses s’estan fent com s’han de fer”, ha conclòs la consellera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 4 =