tros al plat

L'Ajuntament renova els banys de Vivers amb material antivandalisme

L'Ajuntament renova els banys de Vivers amb material antivandalisme
22/09/2017 -

L’Ajuntament de València començarà dilluns la reforma integral dels lavabos de l’Alqueria de Canet, en els Jardins Municipals de Vivers. L’import de la inversió ascendeix a 45.744 euros. Es tracta d’un espai que pateix de forma constant atacs incívics que generen costos de reparació constants a l’Ajuntament.

A tall d’exemple, l’Ajuntament va gastar 1.315 euros en reparar els desperfectes ocasionats per un acte vandàlic en els lavabos d’aquesta Alqueria el passat 26 de juny. Els danys ocasionats incloïen el trencament de la porta de fusta, la maneta i el tancament, diverses rajoles i el sostre d’escaiola, que van ser reparats per la regidoria de Govern Interior, que dirigeix Sergi Campillo.

Ara, aquesta mateixa regidoria i, en col·laboració amb la de Parcs i Jardins que porta Pilar Soriano, han dissenyat una intervenció que consisteix en la reforma integral d’aquest espai públic amb una innovadora concepció: l’ús de material d’antivandalisme.

Concretament, els urinaris i lavabos seran d’acer inoxidable, els vidres seran blindats d’alta seguretat, la pintura que s’aplicarà serà d’un model específic “antigrafiti”, les aixetes i els polsadors aniran encastats i les portes seran reforçades de manera que no es puguen trencar amb tanta facilitat. Una intervenció valorada en 45.744 euros.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha posat de manifest “la tasca de cura i manteniment que duu endavant el Govern de la Nau en els espais municipals”. I ha insistit “en la necessitat de fer una crida a la ciutadania per cuidar les instal·lacions municipals, ja que les utilitzem i paguem entre tots i totes, i les hem de mantenir com si fórem a casa nostra”.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat que molts veïns es queixen de les diferents accions vandàliques que sofreixen els banys de l’alqueria i ha assenyalat que “des de la regidoria estem treballant per atendre les peticions ciutadanes respecte als banys en els jardins de la ciutat”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia