25n
25N
25N

Bankia i la Fundació Bancaixa concedeixen ajudes per 400.000 euros a 46 associacions per a projectes d'acció social

Bankia i la Fundació Bancaixa concedeixen ajudes per 400.000 euros a 46 associacions per a projectes d'acció social
03/07/2019 -

Bankia i la Fundació Bancaixa han concedit ajudes per 400.000 euros a un total de 46 associacions per a projectes d’acció social dins de la XVII convocatòria ‘Coopera ONG’ que dóna suport a iniciatives d’exclusió social en la Comunitat Valenciana i de cooperació internacional en països en vies de desenvolupament.

Un total de 34 dels projectes donats suport per la convocatòria són d’associacions de la província de València, set d’Alacant i cinc de Castelló València.

Aquestes ajudes permetran donar suport a iniciatives que incorporen la participació dels ciutadans i treballen en l’eradicació de la pobresa i la marginació social.

Els programes donats suport se centren en els col·lectius que es troben en situació d’extrema vulnerabilitat en la Comunitat Valenciana (aturats de llarga durada, famílies sense recursos i infància, persones sense llar i immigrants, persones amb addiccions, i població reclusa i exreclusa), així com en la població en països en vies de desenvolupament.

En l’àmbit de l’exclusió social en la Comunitat, la convocatòria ha donat suport 33 projectes amb un import total de 290.000 euros. Aquests programes se centren en accions d’atenció, assessorament i suport, rehabilitació i reinserció social, assistència bàsica en alimentació i habitatge, així com capacitació i orientació soci-laboral.

Les iniciatives en el camp de la cooperació internacional han comptat amb ajudes per valor de 110.000 euros, que han permés recolzar 13 projectes.

Aquestes iniciatives es destinen al suport a l’atenció primària en salut, a infraestructures socials bàsiques i al suport a l’educació formal i no formal en països com el Perú, Txad, El Salvador, Guatemala, Hondures, Txad, República Democràtica del Congo, Togo, Hondures, Mali, l’Índia i territoris palestins.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell