25n
25N
25N

Bankia i Fundació Bancaixa entreguen 150.000 euros a 15 projectes d'inserció de persones amb diversitat funcional

Bankia i Fundació Bancaixa entreguen 150.000 euros a 15 projectes d'inserció de persones amb diversitat funcional
11/02/2020 -

Bankia i Fundació Bancaixa han fet lliurament aquest dimarts de les ajudes de la sisena convocatòria ‘Capaces’ per la qual s’han concedit un total de 150.000 euros a 15 associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

Les entitats seleccionades desenvolupen projectes en les tres províncies orientats a la formació professional enfocada a l’ocupació, la inserció laboral, la creació de llocs de treball, la promoció de l’autonomia personal i el suport psicosocial a l’entorn familiar, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

Els representants de les associacions han estat acompanyats en l’acte pel president de Fundació Bancaixa, Rafael Alcón, i el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas.

Alcón ha comentat que la integració plena del col·lectiu de persones amb diversitat funcional “és sempre un objectiu ambiciós, i en el qual encara queda molt per fer”, però estan segurs que “mantindre el suport a accions que promouen i lluiten per aqueix objectiu és la millor manera que es faça realitat”.

En aqueixa línia, Jaime Casas ha subratllat que “aquesta convocatòria dona resposta, de la mà de la Fundació Bancaixa, a la qual continua sent una de les demandes més necessàries en la societat “. “Consolidar ‘Capaços’ en aquests sis anys i incrementar la dotació respecte a l’any anterior ens permet arribar a les tres províncies de la Comunitat Valenciana”, ha remarcat.

La dotació de la convocatòria, que enguany s’incrementa en 50.000 euros respecte a l’edició anterior, és aportada per Bankia dins de l’acord establit en matèria d’acció social amb la Fundació Bancaixa.

‘Capaços’ ha recolzat en aquesta ocasió projectes desenvolupats per huit associacions de la província de València, quatre d’Alacant i altres tres de Castelló.

En la tipologia de projectes d’integració laboral s’han secundat set programes als quals s’ha concedit un total de 70.000 euros. En el camp de la inclusió social s’han secundat huit iniciatives per un import total de 80.000 euros.

Des de la seua posada en marxa aquest programa d’ajudes de Bankia i Fundació Bancaixa ha permés secundar 74 projectes d’associacions de la Comunitat Valenciana: 36 de València, 25 d’Alacant i 13 de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + vint =

Informacion coronavirus
escalante
el puig
Informacion coronavirus