25n
25N
25N

Bankia realitzarà les compres dels seus clients majors de 65 anys de manera gratuïta durant dos mesos

Bankia realitzarà les compres dels seus clients majors de 65 anys de manera gratuïta durant dos mesos
13/04/2020 -

Bankia, amb el suport d’Alares, oferirà a un milió de clients pensionistes majors de 65 anys un servei personalitzat i gratuït de suport a domicili per a evitar que hagen d’eixir de les seues llars per a realitzar la compra o acudir a la farmàcia durant els pròxims dos mesos.

La iniciativa, que s’ha llançat sota el nom ‘Estem al teu costat’, forma part d’un ampli paquet de mesures impulsat per l’entitat per a fer front a la situació generada per la crisi del Covid-19. Aquest servei estarà operatiu fins al 7 de juny.

El servei compta amb el programa ‘Telefarmacia 24 hores’, prestat per Alares i que permet al client que li porten a la porta del seu domicili la seua comanda de farmàcia, fins i tot recollint prèviament la recepta, a qualsevol hora del dia i de la nit i en un màxim de 3 hores.

D’altra banda, inclou el programa ‘Et fem la compra’, amb el qual es posa a la disposició dels majors de 65 anys la possibilitat d’acostar fins a les seues cases dues comandes –d’un carro de la compra– de supermercat, en un període d’entre 6 hores i 3 dies laborals després de realitzar-lo i en funció de les necessitats dels clients.

Al mateix temps, Alares ha habilitat un telèfon exclusiu per als clients pensionistes de Bankia en el qual poden realitzar consultes sobre salut i rebre suport psicològic perquè, de manera il·limitada, puguen “parlar” i “eixir de dubtes” amb un equip de metges i psicòlegs.

L’orientació mèdica durant 24 hores al dia permetrà orientar als pensionistes sobre urgències mèdiques, interpretació de símptomes, diagnòstics i tractaments, accidents domèstics, servei de pediatria, informació referent a malalties o centres hospitalaris i farmàcies.

L’assessorament psicològic es prestarà de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00 hores, i 24 hores en el cas d’urgències, ajuda, consell i orientació especialitzada sobre crisis personals, acompanyament al duel, angoixa, depressió, ansietat, accidents i separacions, entre altres situacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =