25n
25N
25N

Bankia dóna 100.000 euros a Creu Roja i habilita línies de finançament de 500 milions per a pal·liar els danys

Bankia dóna 100.000 euros a Creu Roja i habilita línies de finançament de 500 milions per a pal·liar els danys
13/09/2019 -

Bankia ha donat 100.000 euros a Creu Roja i ha habilitat línies de finançament preconcedida en condicions avantatjoses per 500 milions d’euros per a ajudar a pal·liar els danys causats per les pluges torrencials que han afectat les províncies de Múrcia, Alacant, València, Granada, Almeria i Albacete.

Els diners donats a Creu Roja es destinarà, una vegada avaluats els danys, a cobrir les principals necessitats que detecte Creu Roja en Llevant i el Sud-est d’Espanya per a donar suport als damnificats.

“Volem fer arribar el nostre suport a tots els equips que estan treballant en les zones afectades, i les nostres condolences i afecte a les famílies de les víctimes i damnificats per la DANA”, ha traslladat el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri.

Bankia mostra, d’aquesta forma, el seu compromís amb la zona de Llevant i el Sud-est d’Espanya, així com la col·laboració que manté amb Creu Roja des de 2014 en projectes d’acció social i programes d’ocupació per a persones d’especial vulnerabilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 12 =

CCCC
activem alfafar