25n
25N
25N

Bankia destina més de 150.000 euros per a recolzar 39 projectes a la Comunitat fins a juny amb el Programa Xarxa Solidària

Ruben Vique

Bankia destina més de 150.000 euros per a recolzar 39 projectes a la Comunitat fins a juny amb el Programa Xarxa Solidària
23/08/2018 -

Bankia ha destinat més d’un milió d’euros a recolzar, a través del programa Xarxa Solidària, a un total de 270 ONG de totes les comunitats autònomes gràcies al compliment d’objectius dels empleats del banc durant els sis primers mesos de l’any. En el cas concret de la Comunitat Valenciana ha destinat més de 150.000 euros a recolzar 39 projectes.

L’entitat financera ha augmentat quasi un 60% la inversió destinada a aquest programa en el primer semestre respecte al mateix període del passat exercici. Concretament, fins a juny ha mobilitzat un total d’1,031 milions d’euros enfront dels 652.000 euros que va dedicar en 2017, segons detalla en un comunicat.

Xarxa Solidària és un projecte que reconeix el compliment d’objectius de negoci dels treballadors de Bankia, transformant-los en ajudes a projectes socials seleccionats pels propis empleats. Recolza i ajuda iniciatives d’ONG amb una dotació que varia entre els 1.000 i els 10.000 euros anuals.

En la primera meitat de l’any un total de 82.500 persones s’han beneficiat d’aquest programa, que promou la integració laboral, l’atenció a persones amb discapacitat, el desenvolupament local i l’atenció a situacions de pobresa i persones en risc d’exclusió.

“Xarxa Solidària és un programa que depén del treball diari dels empleats del banc, la qual cosa reforça el seu simbolisme. Ens permet demostrar la professionalitat i el compromís social de tots els professionals que treballem en Bankia i comprometre’ns amb projectes solidaris propers”, ha subratllat el director de Responsabilitat Social Corporativa de Bankia, David Menéndez.

Menéndez ha destacat que “es tracta d’una motivació per als empleats del banc i un bon exemple de sostenibilitat d’una empresa” i que, a més, “una de les grans fortaleses de Xarxa Solidària és la seua gran capil·laritat, atés que aconsegueix recolzar projectes en totes les províncies espanyoles”.

Bankia ha destinat quasi 300.000 euros a engegar 71 projectes socials triats pels empleats en la Comunitat de Madrid; prop de 150.000 euros a desenvolupar 39 programes d’ONG de la Comunitat Valenciana i quasi 100.000 euros a impulsar un total de 28 iniciatives d’associacions i fundacions d’Andalusia; 25 de Catalunya i 20 de Castella i Lleó.

L’entitat ha destinat també més de 60.000 euros a recolzar 15 projectes de Castella-la Manxa; quasi 50.000 euros a l’impuls de 13 programes socials de Canàries i prop de 30.000 euros a desenvolupar 14 iniciatives en la Regió de Múrcia, set a La Rioja i sis a Galícia. Xarxa Solidària també permetrà, gràcies al compliment dels objectius dels empleats, que es puguen engegar deu projectes en Balears amb una inversió de 18.000 euros.

L’aportació realitzada ha sigut fruit dels resultats aconseguits per totes les adreces de l’entitat: Banca Minorista, Banca d’empreses, Pimes, Banca Privada, Negocis Especialitzats, Negocis Multicanal i Serveis Centrals.

En les cinc edicions anteriors de Xarxa Solidària, que es va engegar en 2012, Bankia ha recolzat més de 900 projectes socials als quals ha destinat una dotació superior als 6 milions d’euros i dels quals s’han beneficiat, de manera directa, més de 400.000 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + catorze =

CCCC
torrent