25n
25N
25N

Bankia concedirà moratòria de fins a 6 mesos en hipoteques i consum a clients afectats pel Covid

Bankia concedirà moratòria de fins a 6 mesos en hipoteques i consum a clients afectats pel Covid
27/03/2020 -

Bankia concedirà una moratòria de fins a 6 mesos en el pagament del capital (no d’interessos) en hipoteques i crèdits al consum dels seus clients que s’hagen vist afectats per l’impacte de les mesures adoptades pel coronavirus Covid-19.

Així ho ha anunciat el president de l’entitat, José Ignacio Goirigolzarri, durant la seua intervenció en la junta d’accionistes celebrada telemàticament aquest divendres.

El banc ha decidit adoptar aquesta solució addicional a les establides en el reial decret de mesures urgents aprovat pel Govern per a fer front a aquesta situació.

En l’àmbit empresarial, en col·laboració amb l’Administració, Bankia ha subratllat que està sent molt proactiu a adaptar les condicions de pagament i les noves línies de finançament a tots els seus clients.

D’aquesta manera, es posarà a la disposició de clients amb necessitats de liquiditat immediata un compte de crèdit pont fins que les noves línies amb aval de l’Institut Oficial de Crèdit (ICO) estiguen operatives.

Goirigolzarri també ha assegurat estar adaptant els seus processos per a oferir als clients nou finançament i renovacions d’operacions sota el marc del primer tram de 20.000 milions d’euros de línies d’avals que el Govern va anunciar i que es canalitzaran a través de l’ICO.

Així mateix, l’entitat està flexibilitzant el cobrament de comissions als quals tenen els seus ingressos domiciliats en algun compte, però que hagen deixat de complir els requisits per a mantindre la seua gratuïtat per haver perdut la seua ocupació o qualsevol altra circumstància relacionada amb l’impacte del Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + cinc =