25n
25N
25N

Bankia dóna suport amb 10.000€ l'expansió nacional de l'associació Mamás en Acción

Bankia dóna suport amb 10.000€ l'expansió nacional de l'associació Mamás en Acción
17/09/2019 -

L’ONG Mamàs en Acció ha rebut el suport de Bankia, per import de 10.000 euros, per a la seua expansió en l’àmbit nacional, que té com a objectiu “arribar a més xiquets i més ciutats en el territori nacional”.

L’aportació de Bankia s’emmarca en el seu programa Xarxa Solidària, pel qual les seues oficines donen suport a un projecte social pròxim, que trien a l’inici de l’any, si aconsegueixen aconseguir els seus objectius de negoci en el conjunt de l’exercici.

L’any 2018, un total de 275 projectes van rebre suport econòmic per més d’1,9 milions d’euros gràcies al programa del banc, la qual cosa va afavorir a més de 84.000 persones en tot l’àmbit nacional.

Amb aquest suport, Mamàs en Acció ha pogut iniciar el procés pel qual arribarà a més hospitals en més ciutats per a poder aconseguir el seu objectiu #niunniñosolo.

El programa Xarxa Solidària es va iniciar en 2013 i, des de llavors, tracta de reconéixer l’esforç dels empleats en l’assoliment d’objectius de negoci a través del suport de projectes socials pròxims, proposats pels propis empleats, amb l’objectiu que l’acció social del banc es desenvolupe en les localitats on està present.

D’aquesta manera, l’entitat dóna suport a les associacions, fundacions i ONG que desenvolupen programes d’acció social en aquestes zones i que generen una expansió local perceptible pels seus clients i empleats.

Per part seua, Mamàs en Acció (www.mamasenaccion.es) és una associació valenciana, fundada l’any 2013, que acompanya, nodreix i impulsa a xiquets que no poden comptar amb el suport de les seues famílies, per a aconseguir que es convertisquen en adults amb consciència social i emocional.

A més, acompanya a mares i pares, en situacions reptadores, perquè puguen continuar sostenint l’afecte dels seus fills.

MÉS DE 1.000 VOLUNTARIS

Hui dia, l’associació, en ple procés d’expansió nacional, actua amb més de 1.000 voluntaris en set hospitals entre València i Madrid, acompanyant a xiquets sense família, durant els seus períodes d’hospitalització en més de 9 centres, realitzant recollides de productes de primera necessitat i roba per a dones embarassades i xiquets, ajudant-los així a cobrir les seues necessitats bàsiques a aquestes famílies amb pocs recursos, a més d’organitzar celebracions d’aniversaris en centres de menors que ajuden a reforçar la seua autoestima.

A totes aquestes accions s’uneixen dos programes més: ‘Reis Mags’, que actua recopilant i repartint regals per a xiquets sense recursos en el període nadalenc, i ‘NetMomming’, que crea xarxes professionals amb suport emocional per als xiquets que acompanyen quan s’acosta la seua majoria d’edat, facilitant així la seua ocupabilitat, amb la finalitat de millorar el seu futur

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − deu =