caixa popular

Ban municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants

Ban municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants
19/10/2017 -

Demà divendres, dia 20, entrarà en vigor el ban municipal que regularà l’activitat habitual de la ciutat amb motiu de la celebració el pròxim 1 de novembre de la festivitat de Tots Sants. L’alcalde de València, Joan Ribó, ha signat el ban, que aborda qüestions com l’accessibilitat, amb el reforç de les línies d’autobusos de l’EMT, les normes dels cementeris respecte a les ornamentacions o la venda de flors, entre altres qüestions importants.

Entre les qüestions destacades hi ha el reforç de les línies 9, 10 i 99 dels autobusos de l’EMT donada la gran afluència de visitants als diversos cementeris de la ciutat entre demà i el pròxim dia 1 de novembre. A més, hi haurà una línia que connectarà la Plaça de l’Ajuntament, des del carrer de la Sang, amb el Cementeri General, on tindrà reservat un carril de circulació.

El ban també disposa les zones d’estacionament per a vehicles que hi haurà disponibles, com ara el lateral del Cementeri General, en paral·lel al Bulevard Sud, els solars de la Plaça de Sant Doménec de Guzmán, a la porta de Sant Isidre (vora l’intercanviador de parada de Metrovalència) o a banda i banda de les avingudes de les Tres Creus i del Doctor Tomàs Sala quan la Policia Local ho considere oportú. Alhora no es permetrà l’estacionament a la Plaça de Sant Doménec de Guzmán o al carrer de Tomàs de Villarroya.

Pel que fa a l’accessibilitat, el ban també disposa que en cas que la Policia Local ho considere convenient s’establirà un únic sentit de la circulació al Camí Vell de Picassent, en sentit cap al barri de Sant Marcel·lí. A més, es determina que l’entrada al Cementeri del Cabanyal es farà per la porta principal i l’eixida, per la porta que dóna a la senda de la Capelleta; al de Benimaclet no es podrà estacionar als dos costats del camí de Vera.

També respecte a les normes de règim intern dels cementeris, la col·locació d’ornats dins dels recintes es permetrà fins a les 11 del matí del dia 1 de novembre i l’adornament de nínxols es limitarà a l’extensió que corresponga a cada un d’ells.

El ban, a més, regula qüestions referents a la venda de flors. Se’n permetrà durant els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre, així com el mateix 1 de novembre. Les mides de les parades, els llocs exactes on es podran ubicar i la documentació que necessitaran presentar les persones interessades també estan incloses en aquest ban municipal.

La regidora de Cementeris de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha explicat que “un any més el consistori està treballant de valent per facilitar els milers de visites que els valencians i les valencianes faran als cementeris de la ciutat fins al dia 1 de novembre” i ha afirmat que “la col·laboració de totes i tots i el respecte a les regulacions expressades al ban municipal són fonamentals per garantir les millors condicions possibles per a la celebració de Tots Sants”. Per a aconseguir-ho Soriano ha destacat l’esforç de les delegacions de Policia Local i Mobilitat Sostenible, a les que ha agraït la seua col·laboració.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats