25n
25N
25N

Més banderes blaves per a les nostres platges

Coneix les platges amb bandera blava de tot el nostre territori

Més banderes blaves per a les nostres platges

Academ d’inaugurar l’estiu, ja estem pensant en les vacances, en les properes destinacions turístiques i en quines paradisíaques platges deixarem caure la nostra tovallola. No va a ser necessari anar-se molt lluny.

Un any més, Espanya segueix liderant la llista amb més platges amb bandera blava que reconeix la qualitat d’aquestes. Respecte a l’any anterior, el nostre país ha incrementat el nombre de platges amb aquest reconeixement: aquest 2018, ha rebut un total de 590 banderes blaves a les seves platges, 11 més que la temporada passada.

Aquest any, l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), secció espanyola de la Federació Europea d’Educació Ambiental, ha atorgat banderes blaves certificant la qualitat de l’oferta turística dels municipis valencians. La Comunitat Valenciana és la comunitat autònoma amb més platges amb banderes blaves, que suma tres noves banderes per a les platges i aconsegueix les 132. Aquest distintiu també ha estat atorgat a 14 ports, un menys que en 2017. Amb un total de 146 guardons, la comunitat Valenciana es porta més del 20% dels quals onejaran a Espanya.

De la Comunitat, Alacant és la província que més acumula guardons, 68 (quatre més que l’any passat), enfront dels 33 de Castelló (que ha perdut una bandera) i als 31 de València. I després d’aquestes, li segueixen Catalunya i Galícia.

Com a anècdota curiosa, per primera vegada, Madrid comptarà amb la seua primera platja amb bandera blava: la platja de Verge de la Nova, situada en el pantà de Sant Joan, en la localitat madrilenya de Sant Martín de Valdeiglesias.

Recomanem visitar la següent pàgina https://www.playas.es/bandera-azul/ per conèixer més informació sobre les platges amb bandera blava a Espanya en aquest estiu de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + onze =

CCCC
torrent