25n
Orgull
Orgull

La Banda Simfònica d'Aldaia actua en la cavalcada del parc Disneyland a París

Amb motiu del primer viatge del seu cicle internacional, el passat 25 d’agost la Banda Simfònica d’Aldaia va actuar durant la cavalcada del parc Disneyland en la capital francesa.

La Banda Simfònica d'Aldaia actua en la cavalcada del parc Disneyland a París
30/08/2018 -

El director artístic de la Banda Simfònica d’Aldaia des de l’any 2011, Rafael López Marchal, explica que, fa aproximadament un any, aquesta agrupació va començar a pensar en la seua marxa internacional, i finalment va triar com a primera destinació la ciutat de París, «atés que el parc Disneyland està celebrant el seu 25 aniversari». Segons descriu Marchal, aquest viatge és fruit d’una època de «molt treball» per a aconseguir fonamentar «des debaix» un grup «sòlid, basat en els músics i sustentat per un projecte comú» per a aconseguir que «el poble d’Aldaia conega el treball de la Banda». Per açò, Marchal s’ha envoltat d’un grup de persones «que treballen sense parar per a aconseguir una Societat Musical de garanties. Una vegada es van observar bons resultats -explica- va créixer l’interés per exportar el projecte a l’estranger, materialitzat en l’actuació d’aquests dies en un lloc tan emblemàtic com Disneyland”.

El director assenyala que per a poder tocar en la cavalcada del parc Disneyland de la capital francesa van haver de superar “certs paràmetres” com l’aprovació del cv del director i la comprovació de diversos vídeos i àudios amb treballs realitzats. Una vegada superat aquest tràmit, el parc els va indicar que podien actuar el passat 25 d’agost. Per a donar la millor imatge possible, el conjunt musical va estar assajant de forma intensiva la desfilada durant tres dies, i finalment el passat dia 21 van posar rumb a París on van estar gaudint de la ciutat durant tres dies fins al dia de l’actuació en aquest parc d’atraccions.

Cal assenyalar que es tracta de la primera vegada que Disney convida a un grup artístic als seus dos parcs temàtics, Disneyland i Disney Studios. La intervenció de la banda aldaiera va agradar tant que, per primera vegada en la història del parc, després de l’actuació de la banda en la desfilada, la responsable de Performing Arts del parc va sol·licitar que el grup musical realitzara una altra xicoteta desfilada des del terme de la cavalcada fins al backstage.

El viatge finalitzava el passat dia 26 amb la sensació “d’haver deixat a Aldaia en bona posició, i haver consolidat així el projecte internacional de la Banda”, assenyala Marchal, qui únicament lamenta que alguns companys “no han pogut acompanyar-nos en aquest primer viatge internacional per diversos motius”.

Finalment, des de la Banda aclareixen que tots els viatges internacionals que realitzaran pròximament “tindran els mateixos paràmetres que aquest, és a dir, passar dos o tres dies visitant les zones d’interés cultural de la ciutat i un dia en el qual realitzar l’actuació musical”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + dotze =