25n
25N
25N

La banda municipal debuta al Festival de Jazz amb Jesús Santandreu

Dijous, 28 de juny. 20.15 hores. Jardins del Palau

La banda municipal debuta al Festival de Jazz amb Jesús Santandreu
27/06/2018 -

La Banda Municipal de València debuta demà dijous al Festival de Jazz del Palau de la Música, en el que serà el segon concert gratuït a l’aire lliure als Jardins del Palau. De fet serà la primera vegada que esta centenària agrupació musical s’enfronte a un repertori de jazz, en este cas ple de ritme i color. La regidora delegada de la Banda Municipal i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha volgut valorar este debut que s’unix al ja fet en el Festival de Música contemporània Ensems i que suposa “un nou pas endavant en la nostra determinació de dotar-la de nous reptes artístics”. En este sentit ha afegit que “volem una Banda Municipal flexible i actual que respecte la tradició, però que s’enfronte a projectes diferents i d’indubtable atractiu per a la ciutadania”. Per al director del Palau, Vicent Ros, l’agrupació lírica “ha de tindre el protagonisme que es mereix en la nostra programació i és per açò que treballem per a incardinar-la encara més amb estos nous projectes”.

En el concert de demà, les professores i professors de la Banda Municipal estaran dirigits pel director, arranjador i jazzman valencià Jesús Santandreu, tot un expert en reptes d’esta importància. Es tracta d’un concert basat en standards, la base del gènere jazzístic i altres peces populars de compositors com Herman Hupfeld, Rimsky-Korsakov, Louis Prima, Glenn Miller, Jesus Santandreu, Nino Rota, Isolina Carrillo, Duke Ellington / Juan Tizol, Seymour Simons / Gerald Marks i John Kander. En este concert participarà també la Sedajazz Ensemble, que reunix una selecció d’excel·lents músics de gran prestigi i amb un envejable currículum. 

Prosseguix d’esta manera el XXII festival de jazz del Palau de la Música que tindrà les seues pròximes cites amb les últimes dos actuacions del cicle Jazz als barris i pobles, protagonitzades per The Prototype&Esther Andujar este dissabte al Passeig Marítim del Cabanyal i l’endemà de Nina Dinamita i Swing Milicia a la plaça de la Mare de Déu. També diumenge i per primera vegada al Festival de jazz, es podrà escoltar un concert de la Berklee València College of Music que a més serà una cita solidària, ja que els beneficis de la recaptació es destinaran a finançar una beca per a un músic valencià per al Summer Performance Program de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =