caixa popular

La Banda Municipal celebra un concert gratuït a la Plaça de la Verge

La Banda Municipal celebra un concert gratuït a la Plaça de la Verge
23/06/2017 -

La Banda Municipal celebrarà l’entrada de l’estiu amb un concert extraordinari i gratuït, demà dissabte a les 23.00 hores a la plaça de la Mare de Déu de València. Amb la direcció del seu titular, Fernando Bonete, i amb el títol de Concert Extraordinari de Sant Joan, la centenària agrupació musical interpretarà una selecció de famoses bandes sonores del cinema, així com cèlebres temes del jazz i del musical americà.

Aquest és el segon concert que la Banda Municipal ofereix a la plaça de la Mare de Déu per a celebrar l’entrada a l’estiu després de la nit de Sant Joan. La regidora de Cultura, Glòria Tello, anima la ciutadania a assistir a aquest programa “dissenyat perquè totes i tots puguen gaudir a l’aire lliure, de l’excel·lent treball de les professores i professors de la nostra Banda Municipal, que tornen a eixir del Palau de la Música per acostar-nos la bona música, i a més en un lloc tan volgut, especial i emblemàtic de la nostra ciutat”.

D’aquesta manera, es podrà escoltar West Side Story de Leornard Bernstein, Carvan de Duke Ellington, la cançó Frenesí d’Alberto Domínguez, una selecció de temes de Frank Sinatra dels autors Berlin, Portero, Lane i Reveaus, Llums de teatre d’Irving Berlin, el pasdoble Mar i Bel del valencià Ferrer Ferran, La Pantera rosa de Henry Manicini, la fantasia James Bond de John Barry i un homenatge a Benny Goodman, amb temes del mateix jazzmen, Betty, Hampton i Razaf.

Aquest concert s’afig al del pròxim dijous 29 de juny, als Jardins del Palau a les 20.15 hores, dins dels tradicionals programes del mes de juny, en què la Banda Municipal interpretarà el programa Antologia de la Sarsuela i Òpera.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios