caixa popular

Igualtat pinta bancs multicolors amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI

Igualtat pinta bancs multicolors amb motiu de la setmana de l’orgull LGTBI
23/06/2017 -

La regidora d’Igualtat, Carmen Gayà, considera que “la política del dia a dia s’ha de fer amb gestos senzills que reivindiquen assumptes importants com els drets i la visibilitat del col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals). Per això hem fet que durant el mes de l’orgull LGTBI onege al balcó de l’ajuntament de Paterna la bandera de l’arc de Sant Martí. Un gest que serveix no sols per a defensar i visibilitzar aquest col·lectiu, sinó també per a retre homenatge a totes les persones que arreu del món han perdut la vida per circumstàncies que tenen a veure amb la seua sexualitat o identitat de gènere”.

La regidoria, a més, ha pintat alguns bancs del poble amb la bandera multicolor per fer més visible encara a aquest col·lectiu de persones que ha patit la invisibilització sistemàtica quan no la persecució i repressió per institucions incapaces de reconéixer la diversitat humana.

Gayà explica que “xicotetes accions, com aquestes, fetes des de les administracions, són més importants del que pensem, perquè al final parlem de persones i de com repercuteix la gestió dels governants en elles i aquesta és la manera en què l’administració pot fer-los sentir-se reconeguts i recolzats”.

“Des que vaig accedir a la regidoria d’Igualtat, em vaig proposar treballar de valent per defensar la pluralitat i la diversitat de la societat en què vivim, aquesta és una més de tot un seguit d’accions que fem, des que vaig arribar a l’àrea, per reivindicar la visibilització i defensa del col·lectiu LGTBI. Però no ens quedarem a soles ací, lluitarem, també, per eradicar la intolerància denunciant sistemàticament tot acte homòfob, xenòfob o feixista del qual tinguem coneixement”.

“Esperem que aquests dos encoratjadors actes servisquen perquè es visibilitze la diversitat tot i que som conscients que encara queda molt camí per recórrer perquè totes i tots puguem gaudir la nostra identitat sexual o de gènere amb total normalitat”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris