25n
Orgull
Orgull

Ballester (PP) demana reforç policial des d'aquest cap de setmana i durant la celebració de les Falles per a controlar punts calents

Ballester (PP) demana reforç policial des d'aquest cap de setmana i durant la celebració de les Falles per a controlar punts calents
24/08/2021 -

Ballester demana reforç policial de Policia Local i Policia Nacional des d’aquest cap de setmana i durant la celebració de les Falles per a controlar punts calents.

L’edil ha informat que finalment, i malgrat els advertiments de sindicats policials de falta de coordinació i efectius el govern de Ribó, ha convocat la sessió extraordinària de la Junta Local de Protecció Civil per al pròxim dia 30.

“És arriscat deixar-ho per a l’últim dia perquè no estem davant unes microfalles com diu el senyor Cano sinó que estem davant unes Falles excepcionals i en aquesta reunió s’aborden temes importants com a dispositiu de policial, de bombers, revisió d’hidrants i si existeixen punts d’atenció a dones que vulguen denunciar una agressió” ha explicat Ballester que ha recordat que en l’anterior es va celebrar amb setmanes d’antelació.

Així, també ha demanat intensificar la coordinació reforce policial de Policia Local i Policia Nacional per a controlar els punts calents des d’aquest cap de setmana i durant totes les Falles. “Estem convençuts que les comissions compliran amb les normes, però ens preocupen que s’intensifiquen els botellots com ha ocorregut en altres ciutats com a Barcelona o Sant Sebastià” ha assenyalat Ballester.

Per això, el regidor ha demanat que “la planificació és fonamental per a tindre els dispositius greixats i reforçats. Hem d’evitar coste el que coste que si ocorre alguna cosa, se’ls tire la culpa als fallers perquè ells sempre han sigut un exemple de responsabilitat i estan fent un enorme esforç per a complir amb totes les mesures. Però cal evitar el descontrol en els punts que ja de normal pateixen situacions de botellot i reforçar els entorns dels casals fallers. I per a això cal planificar i no deixar-ho per a última hora. No tens ni peu ni cap. Per això, tornem a demanar que l’avancen a aquesta setmana.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − un =