25n
25N
25N

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l'espectacle flamenc 'Libertino'

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l'espectacle flamenc 'Libertino'
27/08/2016 -

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l’espectacle flamenc ‘Libertino’, de la companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé. En ‘Libertino’ la companyia parla de llibertat: “La llibertat del ball, del cant i de la poesia: tres sendes que es bifurquen i coincideixen contínuament al voltant d’una gàbia buida. Il·lustren aquest moment explosiu de la presa d’una decisió sense marxa arrere, inapel·lable: volar de la gàbia”.

‘Libertino’ és un ritual sobri i nu, poètic i evocador. Conta la vida que transcorre de cap a cap d’aquestes tres sendes en continu diàleg, creant moments màgics i obrint espais per a respirar, prendre aire i força abans de saltar una altra vegada al buit a la recerca de la nostra pròpia i insubornable llibertat personal.

On conflueixen els camins, els rius i altres corrents d’aigua. Una mena d’artistes creadors a través de la paraula i del ball s’endinsa en els contrastos més absoluts, traspassant qualsevol límit. Si hi ha quelcom que caracteritza la Companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé és la contínua cerca en la seua aposta per traspassar fronteres. El resultat sempre desemboca en un caràcter humà que es tradueix amb nitidesa i arriba a qualsevol espectador.

Ara s’aboquen a una unió amb artistes de maduresa i notables trajectòries per separat: Juntament amb ells, Juan José Amador -col·laborador en anteriors espectacles de la companyia-, un innovador constant i clar referent de la senda del flamenc. Completant l’escena, Fernando Mansilla i el seu univers poètic. L’espectacle compta també amb la posada en escena dissenyada per Antonio Godoy, la il·luminació de Carmen Mori, la música de Gabriel Vargas (interpretada per ell mateix a la guitarra i pel bateria Manuel Montenegro), i el vestuari realitzat per La Aguja en el Dedo.

‘Libertino’, de la Companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé, va rebre recentment el Premi Lorca al Millor Espectacle de Dansa del Teatre Andalús i va estar entre els finalistes als Premis Max 2016 en les categories de Millor Autoria per a Marco Vargas, Chloé Brûlé, Juan José Amador i Fernando Mansilla; Millor Ballarí Principal per a Marco Vargas, i Millor Ballarina Principal per a Chloé Brûlé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =