25n
Orgull
Orgull

Baleària programa altre ferri per a cobrir els serveis del vaixell encallat a Dénia i continua avaluant danys

Flickr: Jose Antonio Moreno Monge

Baleària programa altre ferri per a cobrir els serveis del vaixell encallat a Dénia i continua avaluant danys
17/08/2019 -

Baleària ha programat a partir d’aquest diumenge el ferri ‘Bahama Mama’ en la ruta Dénia-Eivissa-Palma per a cobrir els serveis del fast ferri ‘Pineda del Riu’, que aquest divendres va encallar en l’escullera del port de Dénia sense patir danys personals, segons ha confirmat la companyia.

Segons relata la naviliera, el Bahama Mama començarà a cobrir la ruta a partir d’aquest diumenge en el trajecte que part del port de Palma a les 17.45 hores. Els passatgers que tenien reserva per a les eixides entre aquest dissabte i diumenge en el ferri encallat han sigut recol·locats en quatre bucs de la companyia.

Així mateix, Salvament Marítim ha desplegat en la vesprada d’aquest dissabte la barrera anticontaminació de forma preventiva, encara que Baleària assegura que no s’ha produït cap abocament de combustible i que la situació del buc encallat en l’entrada del port no impedeix el trànsit marítim a Dénia.

AVALUACIÓ DE DANYS

Des de Baleària han insistit que la companyia treballa en l’avaluació dels danys en el casc d’estribord de la ‘Pineda del Riu’, així com en l’elaboració del pla de reflotament del vaixell per a poder traslladar-lo a port i desembarcar els vehicles que romanen en el seu interior.

La naviliera ha avançat que oferirà un bitllet d’anada i volta als passatgers que viatjaven aquest divendres a bord del buc encallat. A més, informaran els afectats de les gestions a realitzar mitjançant una carta.

Cal recordar que el fast ferri Pineda del Riu va encallar aquest divendres a les 23.20 en l’escullera del port de Dénia sense danys personals per a cap passatger ni tripulant, que van ser evacuats il·lesos amb diferents embarcacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =