25n
Orgull
Orgull

Baleària comença els preparatius per a l'operació de descàrrega dels 70 vehicles del ferri encallat a Dénia

Baleària comença els preparatius per a l'operació de descàrrega dels 70 vehicles del ferri encallat a Dénia
21/08/2019 -

Baleària i l’equip de reflotament del fast ferri Pineda del Riu, encallat des del divendres en l’escullera nord del port de Dénia (Alacant), han iniciat aquest dimecres els preparatius per a l’operació de descàrrega dels 70 vehicles que romanen a bord del buc.

Segons ha informat l’empresa en un comunicat, el buc s’ha mantingut estable malgrat les males condicions de vent i mar de les últimes hores mitjançant el suport de dos remolcadors i ha mantingut la seua posició. La millora d’aquestes condicions ha permés que s’inicie aquest matí el muntatge d’una grua, que requereix gran precisió, en el dic nord de Dénia.

La previsió és que, una vegada muntada, es puga iniciar al llarg d’aquest dimecres la descàrrega dels vehicles. Quan la grua estiga en funcionament, Baleària treballarà “ininterrompudament, dia i nit, per a descarregar els 70 vehicles de l’interior del buc, ja que aquesta és una de les seues principals prioritats”.

Per això s’obrirà la rampa de popa, on se situaran i asseguraran un a un els vehicles, es descarregaran mitjançant la grua i seran traslladats al pàrquing de l’estació marítima. Posteriorment, es duran a terme les labors d’estabilització del buc i la preparació per al reflotament d’aquest, que duu a terme l’empresa especialitzada Ardentia Marine.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 6 =