25n
25N
25N

Baldoví respon als qui li diuen "cambrer" en les xarxes: "No m'ofén, denota el tuf classista de la dreta"

Pregunta si anar sense jaqueta i sense corbata li fa millor o pitjor diputat i critica el “patriotisme de pacotilla”

Baldoví respon als qui li diuen "cambrer" en les xarxes: "No m'ofén, denota el tuf classista de la dreta"
24/04/2020 -

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat aquest divendres que des de la seua última intervenció en la Cambra Baixa està rebent missatges en xarxes socials en els quals se’n diu “cambrer”, “persona de camp” i “defensor dels pallassos”, i ha assegurat que no li ofén, sinó tot el contrari, que li comparen “amb aquests treballadors”, encara que aqueixes paraules denoten “una vegada més aqueix tuf classista que sempre té la dreta”.

“La dreta des d’ahir em crida en xarxes ‘cambrer’, ‘de camp’ i ‘defensor dels pallassos’. Estic orgullosíssim que les meues filles hagen sigut o siguen cambreres, de treballar el trosset de terra que tinc i de defensar les condicions laborals també en el món de la cultura”, ha escrit en el seu Twitter al costat d’un vídeo.

En ell, explica que després de la seua intervenció en el Congrés en el debat sobre la pròrroga de l’estat d’alarma “la dreta va eixir en tromba en les xarxes socials” i el “van acusar” de “coses molt curioses”: “Em van dir cambrer, em van dir que semblava de camp o em van acusar de ser el defensor dels pallassos; no m’ofén, al contrari, em sent molt orgullós que em comparen amb aquests treballadors”.

No obstant això, afig, “denota una vegada més aqueix tuf classista q sempre té la dreta i delata molt clarament per a qui treballen”.

“Anar sense jaqueta i sense corbata em fa millor o pitjor diputat? Semblar de camp implica que no faré bones intervencions? Fer una proposta raonable com que els treballadors de la cultura puguen tindre accés a les mateixes prestacions que tenen els altres treballadors en aquest temps convuls?”, ha qüestionat.

Baldoví recorda que ja li va passar una cosa semblant quan va dir que era mestre d’Educació Física i lamenta que “la dreta distribueix la seua ració setmanal d’odi” i aquesta setmana li ha tocat a ell i als treballadors del camp, l’hostaleria o la cultura. “En fi, aqueixa és la seua manera d’entendre el patriotisme, un patriotisme de pacotilla”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =