25n
25N
25N

Baldoví assegura que "garantirà" un govern que garantisca pensions per damunt del "llindar de pobresa"

Baldoví assegura que "garantirà" un govern que garantisca pensions per damunt del "llindar de pobresa"
07/11/2019 -

El candidat de Més Compromís-Més País al Congrés per València, Joan Baldoví, ha explicat durant un míting a Sueca que garantir les pensions perquè no estiguen per davall del llindar de la pobresa serà “una de les prioritats per a la formació d’un nou govern”. “Garantirem un govern d’esquerres que blinde que les pensions no estiguen sota el llindar de pobresa”, ha dit.

Baldoví ha assegurat que només amb un govern d’esquerres “es podran dignificar les pensions, equiparant-les a la mitjana europea i incrementant-les com a mínim en un 60 per cent del Salari Mitjà, tal com indica el Protocol Addicional de la Carta Social Europea”.

Més Compromís també proposa que les pensions no contributives es vincularan al Salari Mínim Interprofessional i progressivament s’unificaran al marc del 60% del salari mitjà.

Baldoví ha aprofitat l’acte a Sueca per a anunciar que Compromís proposarà equiparar les pensions d’orfandat i les prestacions de caràcter assistencial al Salari Mínim Interprofessional i que siguen independents de la prestació no contributiva.

“Volem garantir constitucionalment totes les mesures necessàries per a posar fi a la bretxa de gènere en les pensions i homologar de pensió de viudetat entre matrimoni i parella de fet”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quinze =

lleida 2020
activem alfafar