25n
Orgull
Orgull

Baldoví: "Crec que Compromís serà la sorpresa la nit electoral"

El candidat de Compromís al Congrés Joan Baldoví ha assenyalat que creu que l’avançament de les eleccions autonòmiques ha provocat una “sinergia positiva”, que portarà a una nit electoral en la qual la coalició serà “la sorpresa” i podran “tornar a riure”.

Així s’ha pronunciat el portaveu de Compromís en el Congrés en declaracions als mitjans de comunicació, moments abans de l’acte de presentació de candidatures de la coalició per a les eleccions autonòmiques i generals.

“Afronte la campanya amb el millor dels optimismes. Crec que Compromís serà la sorpresa la nit electoral. El fet d’avançar les eleccions ha provocat una sinergia positiva; estic visitant pobles i veig que hi ha molt d’entusiasme, molt d’ànim. Crec que aqueixa sinergia positiva portarà a una nit electoral en la qual podrem tornar a riure el 28 d’abril”, ha ressaltat Baldoví.

Preguntat per informacions publicades que parlen d’un possible “malestar” al voltant del senador de Compromís Carles Mulet per la possibilitat que no repetisca al Senat, Baldoví ha manifestat que “un quan està en un projecte sempre ha d’entendre que les persones, totes, estem perquè estem en un projecte”.

“Un pot especular que pot haver-hi malestar, però tots hem d’entendre que estem en un projecte i, en definitiva, que servim a uns interessos. A vegades estem en un lloc o estem en un altre; jo si no estiguera hui ací, estaria preparant la cola per a pegar cartells i per a contribuir al fet que el canvi ací, en el territori valencià, i a Madrid continue”, ha comentat el cap de llista de Compromís al Congrés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =