caixa popular

La música, protagonista del cap de setmana a Torrent

Els carrers de Torrent van adquirir banda sonora gràcies als dos festivals de música celebrats el cap de setmana passat

La música, protagonista del cap de setmana a Torrent

La localitat de Torrent va acollir el cap de setmana passat els festivals de música Rockejat i Jazz Panorama, de rock i jazz respectivament, donant lloc a dos dies en els quals la música es va convertir en protagonista indiscutible del cap de setmana, congregant a milers de persones als espais habilitats per als concerts.

El Rockejat, un dels festivals de rock gratuïts més grans de l’estiu va tenir lloc en el Parc Central i va reunir a bandes molt conegudes del rock nacional, com són Boikot, Sons of Aguirre, Gatillazo o Desakato, la qual va presentar el seu últim treball, “Antártida”. Les bandes van estar acompanyades per altres grups locals com Mineral Waters o Shirocco. El festival va acabar el dissabte amb els grups Boikot i Gatillazo com a capçaleres de cartell i amb Quelonio com a encarregada de tancar la vetllada.

Per la seua banda, el Jazz Panorama va tenir lloc en l’Auditori de Torrent, i en ell es van trobar algunes de les personalitats més importants del jazz actual. El festival va ser inaugurat per NES, un grup compost per tres músics d’origen mediterrani: Nesrine Belmokh, Matthieu Saglio i David Gadea, els quals van presentar una actuació que barretjava a la perfecció el jazz clàssic, la cançó tradicional francesa i la música àrab. El festival va clausurar la nit del dissabte amb les actuacions de Julian Lage i d’Omar Avital, un dels músics més importants del jazz contemporani.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris