25n
25N
25N

Sanitat registra més de 24.000 cites telefòniques en la primera setmana del nou servei de l'aplicació GVA+Salut

L’APP permet demanar cita per a medicina familiar, infermeria i pediatria

Sanitat registra més de 24.000 cites telefòniques en la primera setmana del nou servei de l'aplicació GVA+Salut
24/07/2020 -

L’aplicació mòbil GVA +Salut de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb la qual és possible sol·licitar cita prèvia amb Medicina Familiar, Infermeria o Pediatria, ha gestionat un total de 24.287 cites telefòniques en la primera setmana de funcionament d’aquest servei.

L’APP permet a tots els usuaris i usuàries de la sanitat valenciana accedir des del seu telèfon mòbil a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en Atenció Primària sense esperes, a colp de clic. N’hi ha prou amb descarregar l’aplicació i introduir les dades de la Targeta Sanitària del pacient, que queden registrats per a cites posteriors. Fins hui, es comptabilitzen 710.306 descàrregues (502.231 des d’Android i 208.075 en iOS).

“Problemes sanitaris com a tràmits administratius o visites demorables es poden solucionar sense haver d’estar de manera presencial i, no obstant això, si el personal mèdic o d’infermeria detecten que l’atenció presencial és necessària, s’activen els mecanismes perquè la persona es desplace fins al centre en un horari concertat, per a no coincidir amb altres usuaris que puguen ser focus d’infecció”. ha explicat el director mèdic d’Atenció Primària en el Departament de la Fe, Enrique Soler.

A més, “si és preferible l’assistència domiciliària, els sanitaris es desplacen a la seua casa”, ha afegit.

Per a garantir la seguretat del procés, el sistema demana crear una contrasenya amb la qual validar les dades de cara a futures gestions. A més, des de GVA +Salut es poden descarregar les cites en el calendari del ‘telèfon intel·ligent’, generar justificants i registrar a més d’un usuari en el mateix dispositiu, la qual cosa facilita la gestió familiar.

L’aplicació també permet consultar els tractaments farmacològics i rebre alertes personalitzades, és gratuïta i està disponible en les dues llengües oficials a les botigues dels dos principals fabricants de sistemes operatius mòbils, Google i Apple.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =