25n
25N
25N

Pep Esplà: “Els veïns han demanat un govern progressista de coalició que done estabilitat per als pròxims quatre anys”

Pep Esplà: “Els veïns han demanat un govern progressista de coalició que done estabilitat per als pròxims quatre anys”
17/06/2019 -

El regidor i portaveu de Compromís per Montcada, Pep Esplà, hi ha expressat aquest dissabte al ple de constitució de l’Ajuntament de Montcada que: “El temps de les majories absolutes s’ha acabat, les urnes han dit clarament: govern de progrés i de coalició”. Pep Esplà ha començat la seua intervenció agraint a les 1500 persones que han dipositat la seua confiança en el nostre projecte. “Per ells, i perquè mereixen respecte, volem un acord just i decent amb el PSPV.

Governar significa pactar, i nosaltres estarem sempre disposats a fer-ho. Perquè som gent responsable,seriosa i amb molta capacitat de treball”. El portaveu també ha criticat que: “Les ambicions personals i les dinàmiques internes dels partits no poden ficar mai en risc l’estabilitat i la governabilitat a la nostra ciutat. La supèrbia i l’arrogància són qualitats que no porten a cap lloc en política i en Compromís sempre optarem pel diàleg per a construir acords de govern per a la majoria social”.

“Pactar significa acordar el què es va a fer, després treballar amb confiança, col·laboració i amb un projecte comú, i per últim parlar de qui estarà al cap de cadascuna de les responsabilitats de govern, sense invisibilitzar a ningú. No demanarem res que no siga raonable, però no permetre, que la nostra veu i la nostra gestió siga invisible”.“Compromís ha vingut per a quedar-se. Ens hem afiançat com la força útil d’esquerres, valencianista i progressista”.

“El temps de les majories absolutes s’ha acabat i qualsevol govern de progrés haurà de passar per nosaltres. Deixem de banda les ambicions personals i les qüestions de partit i posem-nos tots a treballar, amb generositat i responsabilitat, per un govern ampli i que pose en el centre de les polítiques els ciutadans del nostre poble”, ha sentenciat Pep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus