25n
25N
25N

Els informadors de servei de Gandia gestionen 256 incidències des de l'inici del servei

Els informadors de servei de Gandia gestionen 256 incidències des de l'inici del servei
03/09/2020 -

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha fet balanç del funcionament del servei d’informadors que el consistori va posar en funcionament a finals del passat mes de juliol.

Els 20 informadors de servei formen part de la borsa de contractació de personal laboral temporal, desenvolupen el seu treball a Gandia i la platja per a informar la ciutadania de la necessitat de complir les recomanacions i normes imposades per la situació de la Covid-19 i altres aspectes de l’activitat municipal com puga ser la comunicació de diverses incidències en la via pública.

La iniciativa va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l’aprovació i el suport de les forces sindicals de l’Ajuntament.

Tal com ha informat Prieto, en aquesta segona setmana s’han registrat 256 incidències a les quals cal sumar tot el treball d’informació i conscienciació que desenvolupen diàriament els informadors. Només durant l’última setmana es van realitzar 40 d’aquestes atencions.

“Els informadors canalitzen les peticions de la ciutadania a peu de carrer. Intentem tindre ulls en tots els barris de la ciutat amb especial atenció al Grau i la platja per trobar-nos en temporada turística. Volem que les mesures de la nova normalitat siguen complides per tots perquè tots puguem gaudir la ciutat en plenes garanties”.

Quant a les incidències durant aquest primer mes, Prieto ha informat que aquestes són per l’ús indegut de la mascareta (71) o desperfectes en la via pública (82) les que centren la major part de les atencions i ha destacat que “si continuem mantenint aquest servei, podrem controlar millor la nova normalitat a la ciutat de Gandia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =