25n
25N
25N

L'estand de la Comunitat tanca la seua "intensa" activitat professional amb més de 2.100 reunions i presentacions

L'estand de la Comunitat tanca la seua "intensa" activitat professional amb més de 2.100 reunions i presentacions
25/01/2019 -

L’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur donarà per finalitzada la seua “intensa” activitat professional després d’acollir més de 2.150 reunions i presentacions durant els últims tres dies, en els quals el certamen ha estat obert únicament per a professionals i aquest dissabte s’obrirà per al públic en general.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha realitzat un balanç i ha destacat que estan “satisfets” amb els resultats aconseguits, que “evidencien la necessitat de continuar apostant per un enfocament cada vegada més professional en aquest tipus de certàmens”, detalla la Generalitat en un comunicat.

En aquesta edició, Turisme ha apostat per un disseny més lleuger i funcional en la zona d’empreses de l’estand de la Comunitat, que ha augmentat el seu espai per a donar cabuda a 48 taules de treball on, tant agències receptives com establiments i cadenes hoteleres, han pogut mantenir reunions amb operadors i empreses del sector turístic.

El titular de Turisme ha apuntat que la major part d’empreses van amb una agenda prèvia per a incrementar el seu negoci, la qual cosa “evidentment repercuteix a millorar un sector que és fonamental per a la nostra economia”. “Aquests dies s’ha percebut una activitat molt intensa, la qual cosa s’ha traduït en una valoració molt positiva per part de tots”, ha sostingut.

Segons les dades recollides pel personal de Turisme CV, les entitats presents en la zona d’empreses han mantingut una mitjana de huit i deu reunions diàries, amb màxims de fins a 20 reunions, la qual cosa fa superar les 1.000 trobades professionals.

Per part seua, en la zona de producte, on per primera vegada han participat els responsables de les diferents secretaries tècniques encarregades de gestionar les diverses opcions en les quals es treballa des de l’estratègia CreaTurisme, s’ha donat suport a les més de 110 empreses presents per a organitzar la seua activitat durant la fira.

En la zona de ‘Mediterrani actiu’ han participat prop de 40 empreses de cicloturisme, turisme actiu, senderisme, nàutica i busseig, que han acumulat prop de 200 reunions, algunes amb operadors molt rellevants com Inspiring Benefits, Cycling Friendly o Minube.

ZONA MEDITERRANI

Per part seua, la zona de Mediterrani Cultural ha reunit 21 empreses vinculades a productes com la Ruta de la Seda, el Grial o el Territori Borgia, on han mantingut 81 reunions amb operadors nacionals, destinacions i empreses.

Respecte als 26 coexpositors de la zona de ‘Mediterrani natural i rural’, en els quals destaquen productes com l’enoturisme, el turisme rural i el birding, ha destacat que han mantingut 138 reunions, que se sumen a les 50 mantingudes per les 25 empreses de ‘Mediterrani Gastronòmic’, sota la marca ‘L’Exquisit Mediterrani’.

Quant a les novetats, enguany la Comunitat ha participat en l’espai Fitur Tech, on les 16 empreses innovadores i tecnològiques que han assistit al costat de l’Invat.tur han sumat més de 240 trobades amb agents del sector.

FITUR LGTB

Per part seua, en la zona Fitur LGTB han participat les principals destinacions LGTBi de la Comunitat, així com l’associació professional que agrupa l’oferta turística dirigida a aquest segment. En aquesta zona han tingut lloc trobades amb uns 25 operadors especialitzats, molts d’ells internacionals, destacant països com la Xina, el Brasil, Itàlia, Regne Unit o els Estats Units, a més de realitzar quatre presentacions de producte dirigides a professionals.

Així mateix, l’estand de Fitur Festivals de la Comunitat ha acollit més de 50 reunions i 16 presentacions professionals, a les quals han afegit les activitats que han tingut lloc, per primera vegada enguany, en l’espai de Fitur Cinema.

REUNIONS AMB TURESPAÑA I AGENTS TURÍSTICS

D’altra banda, han ressaltat el més d’un centenar de reunions professionals, tant amb Turespaña com amb operadors i agents turístics, que han mantingut els tècnics de Turisme Comunitat Valenciana durant aquests dies, per a analitzar la situació de cada mercat i la posada en comú de les més de 200 accions de promoció que està previst realitzar en 2019.

Les marques turístiques presents en l’estand de la Comunitat en Fitur han posat de manifest la “intensa agenda” que han desenvolupat durant aquest certamen, amb “nombroses reunions professionals i atenció a públic”; mentre que les dues sales de premsa han acollit 54 presentacions, l’espai de showcooking ha realitzat 40 demostracions amb més de 4.000 degustacions, i que s’han dut a terme 26 tastos de vins i olis en la zona destinada a això.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − cinc =