25n
25N
25N

La XVII Fira de Sant Blai recapta més de 5.000 euros contra el càncer

La XVII Fira de Sant Blai recapta més de 5.000 euros contra el càncer
04/02/2019 -

Albal posa punt final a l’edició XVII de la Fira de Sant Blai que, durant tres dies, ha rebut molts visitants d’altres punts de la geografia valenciana. Les fortes ratxes de vent van dificultar ahir la celebració d’alguns actes que, per seguretat, han sigut desplaçats al pròxim diumenge 10 de febrer que se celebra el Romiatge. La mascletà va ser suspesa, i es dispararà el diumenge després de la missa. Per a compensar als expositors dels estands de la fira comercial, que es va tancar abans del que es preveu per la mateixa raó, el consistori ha decidit que retornarà el 50% del cost de lloguer. Mentrestant, als participants que no tenien caseta i que participaven en les zones contigües al recinte comercial, se’ls ha oferit estar presents, sense cost, en la jornada del pròxim diumenge.

Més de 5.000 per a la lluita contra el càncer

Malgrat les inclemències meteorològiques, la localitat ha atret aquests dies a milers de visitants de tota la província. Per a Ramón Mari, la d’Albal, és una fira “consolidada, genuïna i una de les més importants de la comarca i destaca la venda del braç de gitano gegant, de 18 metres, com un dels principals atractius. El pastís, elaborat pel pastisser local, José Garrido, s’ha venut per complet i ha recaptat 5.333 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer.

Cultura i esport per Sant

Blai La festa al Patró d’Albal continuarà fins a finals d’aquest mes amb les activitats que inclou la Setmana cultural i el Cicle Esportiu, on participen els col·lectius locals. El pròxim cap de setmana, diumenge 10 de febrer se celebra el Romiatge fins a l’ermita Santa Anna que partirà del carrer Sant Carles. Seguidament serà la missa a Sant Blai, a càrrec del rector local, Engraci Bataller i es dispararà la mascletà ajornada. La jornada conclourà amb el tradicional Concurs de Paelles a l’esplanada de l’ermita.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =

Valencia activa
bombers
Valencia activa